آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۱۵۳۵

هشدار استاندارد نسبت به استفاده از لبنیات سنتی

مدیرکل استاندارد استان تهران نسبت به استفاده از فراورده‌های لبنی سنتی عرضه شده در بازار به شهروندان هشدار داد.
هشدار استاندارد نسبت به استفاده از لبنیات سنتی

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، قاسم فدوی گفت: استفاده از فرآورده‌های شیری (لبنیات) سنتی مانند شیر، پنیر، کره، ماست پرچرب، خامه و کشک به دلیل امکان اختلاط با چربی گیاهی توصیه نمی‌شود. در مقابل، فراورده‌های لبنی که در کارخانه‌های معتبر و دارای نشان استاندارد تولید می‌شوند، زیر نظر مدیرکنترل کیفیت (مستقر در واحد تولیدی) و سازمان ملی استاندارد ایران پایش می‌شوند.

وی با اشاره به ماده ۱۷ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد مبنی بر ارزیابی انطباق کالا‌های داخلی و وارداتی که از لحاظ ایمنی، بهداشت و سلامت عمومی اهمیت دارند، ادامه‌داد: اداره‌کل استاندارد استان تهران در راستای اجرای این وظیفه، اقدام به نمونه‌برداری از برخی فرورده‌های شیری سنتی، به منظور بررسی تقلب اختلاط آنها با چربی گیاهی، در سطح شهر تهران کرده که طبق نتایج آزمون، وجود چربی گیاهی در درصدی از این نمونه‌ها مشاهده شد.

گفتنی است، طبق استاندارد‌های ملی ایران، شناسایی تقلب استفاده از چربی گیاهی در فراورده‌های شیری، با سنجش میزان استرول گیاهی، انجام می‌شود و مقدار استرول گیاهی در فراورده‌های شیری نباید بیشتر از سه درصد باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار