آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۲۴۱۱

تحول در وضعیت کولبری در کرمانشاه/ ۶۲ هزار و ۵۰۰ سرپرست خانوار کارت کولبری دریافت می‌کنند+فیلم

در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کرمانشاه با حضور رئیس‌جمهور و به نقل از معاون اجرایی وی، اقدامات مهمی در راستای بهبود وضعیت کولبران، ارتقاء شاخص‌های آموزشی و توزیع پزشک در استان اعلام شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدجعفر قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس‌جمهور در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کرمانشاه که با حضور مسعود پزشکیان برگزار شد، از تحولات قابل توجه در حوزه کولبری و آموزش در استان خبر داد.

وی به وضعیت توزیع پزشک در کشور اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ به طور میانگین در کشور به ازای هر ۱۰ هزار نفر، ۵.۲۳ پزشک وجود دارد. این عدد در استان کرمانشاه ۶.۳۹ بوده و این استان در جایگاه دوازدهم کشور قرار دارد.

قائم‌پناه با اشاره به وضعیت آموزشی استان افزود: کرمانشاه از نظر نسبت دانش‌آموز به معلم با عدد ۱۹، در رتبه هشتم کشور قرار دارد، در حالی که میانگین کشوری ۲۴ است. اما در زمینه تعداد کلاس‌های درس، استان در رتبه شانزدهم قرار دارد که نیازمند توجه بیشتر است. همچنین موضوع تراکم دانش‌آموز در کلاس نیز یکی از مسائل مهم استان است.

وی در ادامه، درخصوص حل مشکل کولبری در استان گفت: موضوع کولبری در کرمانشاه خوشبختانه حل شده است. از روز گذشته، به دنبال سفر رئیس‌جمهور محترم و با پیگیری‌های انجام‌شده، آیین‌نامه‌های مربوط به ساماندهی کولبری با همت وزارت صمت نهایی و ابلاغ شد.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور تأکید کرد: از امروز، ۶۲۵۰۰ نفر از سرپرستان خانوار مناطق مجاز می‌توانند کارت کولبری دریافت کنند. این افراد مجاز خواهند بود در سال جاری تا سقف ۴۵۰ میلیون دلار کالا وارد کشور کنند. لیست کالاها مشخص شده و روند واردات نیز سازماندهی شده است.

وی با بیان اینکه این اقدام می‌تواند به بهبود معیشت، کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از کولبری و افزایش رضایتمندی عمومی منجر شود، افزود: تمام اقدامات لازم از سوی دولت صورت گرفته و ما این مسیر را با جدیت ادامه خواهیم داد.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار