آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۲۷۰۹

پایان مذاکرات روسیه و اوکراین در ترکیه؛ مسکو: از نتایج راضی هستیم

رئیس هیئت مذاکره کننده روسیه پس از پایان مذاکرات با اوکراین در ترکیه گفت که روند مبادله هزار اسیر از طرفین به‌زودی آغاز می‌شود و مسکو درخواست کی‌یف را برای نشست سران دو کشور بررسی می‌کند.
پایان مذاکرات روسیه و اوکراین در ترکیه؛ مسکو: از نتایج راضی هستیم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو از ریانووستی، یک منبع آگاه در وزارت خارجه ترکیه اعلام کرد که نشست هیئت‌های روسیه و اوکراین در استانبول پس از حدود دو ساعت به پایان رسید.

«ولادیمیر مدینسکی» رئیس هیئت مذاکره کننده روسیه در نشست خبری پس از پایان مذاکرات استانبول گفت: مذاکرات بین هیئت‌های روسیه و اوکراین در استانبول به پایان رسید. هیئت روسی از نتایج مذاکرات با طرف اوکراینی راضی است.

وی افزود: مسکو و کی‌یف توافق کردند که دیدگاه‌ها و پیشنهاد‌های خود را در مورد آتش‌بس به تفصیل ارائه دهند. روسیه و اوکراین به زودی روند مبادله اسرا بر اساس اصل هزار اسیر در مقابل هزار اسیر را اجرا خواهند کرد.

مدینسکی تصریح کرد: کی یف درخواست نشست سران دو کشور را مطرح کرد؛ این پیشنهاد را مورد توجه قرار دادیم.

رئیس هیئت کی‌یف در مذاکرات استانبول هم گفت: در مورد مسائل مربوط به آتش‌بس و تبادل اسرا گفت‌و‌گو کردیم و به زودی دستور کار دور بعدی مذاکرات اعلام می‌شود.

وزیر دفاع اوکراین هم تأکید کرد: در مذاکرات استانبول درباره آتش بس و همچنین تماس و دیدار پوتین و زلنسکی گفت‌و‌گو کردیم.

خبرنگار ریانووستی اعلام کرد که هیئت روسیه سالن مذاکره با هیئت اوکراینی را پس از پایان مذاکرات ترک کرده و مشخص نیست که آیا امروز استانبول را ترک خواهد کرد یا خیر.

خبرگزاری تاس هم به نقل از یک منبع روسی گزارش داد که هیچ سقف زمانی مشخصی بین روسیه و اوکراین برای ارائه دیدگاه‌ها و پیشنهادات مربوط به آتش بس وجود ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار