آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۰۸۳

سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیارد دلاری کویت برای افزایش ظرفیت تولید نفت

کویت قصد دارد تا سقف ۵۰ میلیارد دلار برای افزایش ظرفیت تولید نفت به بیش از سه میلیون بشکه در روز طی پنج سال آینده، سرمایه‌گذاری کند.
سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیارد دلاری کویت برای افزایش ظرفیت تولید نفت

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، شیخ نواف الصباح، معاون رئیس و مدیرعامل شرکت «کویت پترولیوم» اعلام کرد که کویت قصد دارد طی پنج سال آینده، سالانه ۹ تا ۱۰ میلیارد دلار برای افزایش ظرفیت تولید نفت سرمایه‌گذاری کند.

طبق داده‌های منابع ثانویه در گزارش ماه مه اوپک از بازار نفت، میانگین تولید نفت کویت در آوریل، ۲.۴۱۵ میلیون بشکه در روز بوده است. کویت، یکی از اعضای موسس اوپک و پنجمین تولیدکننده بزرگ این گروه پس از عربستان سعودی، عراق، ایران و امارات عربی متحده است.

الصباح گفت: سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیارد دلاری تا پایان دهه جاری، بخشی از یک برنامه بلندمدت برای کویت است تا ظرفیت تولید نفت خود را تا سال ۲۰۴۰، به حدود چهار میلیون بشکه در روز افزایش دهد.

استراتژی ۲۰۴۰ شرکت دولتی «کویت پترولیوم» پیش‌بینی می‌کند که این تولیدکننده عضو اوپک، ظرفیت تولید پایدار نفت خام خود را به چهار میلیون بشکه در روز افزایش دهد.

کویت، سال گذشته، از کشف مقدار قابل توجهی نفت و گاز در میدان فراساحلی النخوذه خبر داد که معادل حدود ۳.۲ میلیارد بشکه نفت تخمین زده می‌شود. این کشف شامل ۲.۱ میلیارد بشکه نفت سبک و ۵.۱ تریلیون فوت مکعب گاز طبیعی استاندارد است.

کویت، اوایل امسال، قانون تامین مالی و نقدینگی را تصویب کرد که به این کشور اجازه می‌دهد پس از هشت سال، به بازار بدهی بازگردد و انتظار می‌رود با استقراض، هزینه پروژه‌های برنامه‌ریزی شده را برای کاهش وابستگی به درآمد‌های نفتی، تامین کند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، در حالی که سایر اعضای اوپک در خلیج فارس شامل عربستان سعودی و امارات عربی متحده، در حال سرمایه‌گذاری و استقراض برای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های بزرگ زیرساختی، هوش مصنوعی و فناوری هستند، کویت از این قافله عقب مانده است. کویت در چند سال گذشته، نسبت به سایر تولیدکنندگان خلیج فارس، در برابر افت قیمت نفت آسیب‌پذیرتر بوده است، زیرا از سال ۲۰۱۷ نتوانسته بود استقراض کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار