
۷۱ مصوبه عمرانی در سفر رئیس جمهور به کرمانشاه/۶۰۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل راهآهن کرمانشاه-خسروی اختصاص یافت
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه امروز (۲۸ اردیبهشت) در نشست خبری با موضوع سفر رئیس جمهور به استان، با اشاره به اینکه سفر به استان کرمانشاه مقصد ششمین سفر رئیس جمهور در دولت چهاردهم بوده اظهار کرد: کرمانشاه در مقصد نخستین سفرهای دولت چهاردهم قرار گرفت.
وی افزود: با اجرای مصوبات و جذب کامل اعتبارات احتمال سفر دوم دولت به استان را خواهیم داشت؛ سفری که انجام شد حاصل سه ماه کارشناسی و بررسی میدانی بوده است.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: رئیس جمهور در کنار برگزاری جلسات رسمی با حضور میدانی در سطح کرمانشاه صدای مردم را شنید، همراهی سه معاون ۷ وزیر و ۴۱ معاون وزیر و رئیس سازمان ملی در برنامه نشان از اهمیت برنامه داشت.
وی خاطرنشان کرد: بازدید بیواسطه از بازار کرمانشاه به صورت غیر منتظره و سرزده و همچنین گفتوگو با کسبه بازار از لحضات پربار این سفر بود، در نشست با نخبگان بر جایگاه فرهنگ در راستای توسعه تاکید شد.
وی ادامه داد: دیدار با مسئولان بخشهای سرمایهگذاری، علما و فعالان سیاسی و اجتماعی نمادی از احترام به تنوع قومی مذهبی و فکری بود، همچنین در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان مصوبات این سفر بررسی شد.
حبیبی یادآور شد: بسیاری از شهرستانها میزبان ۲ الی ۳ وزیر بودند که این موضوع نشان از نگاه به آینده بلند مدت استان داشت.
وی عنوان کرد: اختصاص بیش از ۲۶ هزار میلیارد تومان از بودجه عمومی کشور برای پروژههای عمرانی استان و همچنین ۳۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای بخش خصوصی در راستای تقویت تولید و آمادگی این بخش، حل مشکلات قانونی کولبری برای بیش از ۶۲ هزار هم استانی و تکمیل پروژههای نوسازی مدارس ظرف دو سال آینده از جمله مصوبات این سفر بود.
وی بیان کرد: افتتاح پروژههای سرمایهگذاری معادل ۷۰۰۰ میلیارد تومان در حوزه صنعت، کشاورزی و زیرساخت مانند کارخانه دانش بافت البرز زیست پالایش بیستون و پست ۴۰۰ کیلووات سرپل ذهاب در این سفر انجام شد.
حبیبی خاطرنشان کرد: دستور مقاوم سازی مسکن مهر زلزله زده اسلام آباد غرب، افتتاح جاده ترانزیتی برکت، پروژه آبادانی در ثلاث باباجانی و جوانرود و واگذاری اراضی نهضت ملی مسکن اسلام آباد غرب نیز در این سفر صورت گرفت.
استاندار کرمانشاه ابراز کرد: سه تفاهمنامه در این سفر به صورت رسانهای و ۹ تفاهمنامه نیز به صورت غیر رسانهای امضا شد؛ احداث کارخانه لاستیک رادیال، سومین کارخانه قند کرمانشاه، پالایشگاه شیر برای تولید شیر خشک، احداث بوتیک هتل با سرمایهگذاری میراث فرهنگی و نخلستان مدرن در ۴۸۰ هکتار از تفاهمنامههای امضا شده است
وی عنوان کرد: همچنین احداث بخش بخار نیروگاه زاگرس با ظرفیت ۲۰ مگاوات، عرضه بنزین سبز و نیمه سبز در شرکت پالایش و پخش فراوردههای نفتی، احداث ۹۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی و اجرای پروژه تایر سبک و سنگین نیز در دستور کار قرار گرفت.
حبیبی افزود: در مجموع ۷۱ مصوبه عمرانی، ۱۱ مصوبه راه و شهرسازی، ۲۰ مصوبه وزارت نیرو، ۵ مصوبه بهداشت، ۶ مصوبه جهاد دانشگاهی، ۴ مصوبه فرهنگ و ارشاد و مصوبات دیگری در حوزههایی مانند ورزش و جوانان و بنیاد مسکن عنوان شد.
وی گفت: ۳۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای بانکها در نظر گرفته شد که ذیل آن بانک رفاه کارگران ۴۳، بانک ملی ۲۱۷، بانک صادرات ۲۸، بانک سپه ۱۰۰، بانک کشاورزی ۲۸، صندوق کارآفرینی امید ۱۶۴، بانک صنعت و معدن ۱۷ و سایر بانکها با طرحهای دیگری از این سهم بهرهمند میشوند.
استاندار کرمانشاه ادامه داد: برای تکمیل فاز اول قطار شهری بیش از ۲۶۰۰ میلیارد تومان اختصاص یافته و همچنین ۶۰۰۰ میلیارد تومان برای احداث راه آهن کرمانشاه به مرز خسروی در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به ارسال ۱۲۰ هزار نامه به رئیس جمهور توسط مردم استان گفت: این نامهها به دو شیوه ارتباط با سامانه تلفنی ۱۱۱ و همچنین به صورت مکاتبهای ارسال شده، ۱۰۰ هزار نامه مکاتبهای و بیش از ۲۷ هزار نامه از طریق سامانه برای رئیس جمهور نوشته شده است.
حبیبی در پایان خاطرنشان کرد: این نامهها در حال پایش و رصد بوده و طبقهبندی میشود: بیش از ۹۰ درصد این نامهها در حضور موضوعات شخصی مانند اعطای تسهیلات و اشتغال و همچنین ۱۰ درصد نامههای اداری است.