آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۵۵۵

دیدار مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با دو هنرمند روشندل در شهرستان قائنات

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در دومین روز از سفر خود به استان خراسان جنوبی، به دیدار دو هنرمند روشندل در شهرستان قائنات رفت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سیدمجید پوراحمدی که برای دیدار با اصحاب فرهنگ و هنر خراسان جنوبی به این استان سفر کرده بود، صبح یکشنبه ۲۸ اردیبهشت به منزل علی و مهسا مظفری هنرمندان روشندل رفت و با آنها دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در این دیدار با اشاره به نقش استان‌ها در اعتلای فرهنگ و هنر کشور گفت: هنرمندان شهرستانی، پایه‌های مهم و اثرگذار در جریان‌های فرهنگی و هنری کشور هستند که تأثیرات آنها در پایتخت هم دیده می‌شود. باعث افتخار است که طی سفر‌های استانی با هنرمندان مستعد و توانمندی آشنا می‌شویم که ظرفیت بالایی در حوزه‌های مختلف هنری دارند.

پوراحمدی در این دیدار ضمن بازدید از آثار مهسا مظفری، هنرمند روشندل گفت: هنرمندان روشندل با وجود محدودیت‌های بینایی، در عرصه فرهنگ و هنر کشور خوش درخشیده‌اند که این موضوع نشان‌دهنده توانمندی و خلاقیت آنهاست. یکی از سیاست‌های صندوق اعتباری هنر حمایت از هنرمندان توانخواه برای بروز استعدادهایشان است.

وی در ادامه با تقدیر از فعالیت‌های علی و مهسا مظفری در عرصه هنر موسیقی افزود: موسیقی، یکی از قدیمی‌ترین و اصیل‌ترین هنر‌های ایرانی است، هنرمندان این حوزه، میراث ارزشمند فرهنگی و تاریخی ما را به نسل‌های آینده منتقل می‌کنند.

در این دیدار، این دو هنرمند با ابراز خوش‌آمدگویی به مدیرعامل صندوق اعتباری هنر، به شرح مسائل و مشکلات حوزه فرهنگ و هنر شهرستان قائنات پرداختند و خواستار پیگیری این موضوعات از سوی مسئولان شدند.

شایان ذکر است؛ علی فرخنده، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان جنوبی در این دیدار مدیرعامل صندوق اعتباری هنر را همراهی می‌کرد.

گفتنی است؛ مدیرعامل صندوق اعتباری هنر به‌منظور دیدار با اهالی فرهنگ، هنر و رسانه خراسان جنوبی و بررسی مشکلات و مسائل آنان در جریان اولین سفر استانی در قالب طرح فرا تهران، به این استان سفر کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار