آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۶۰۰

واکنش وزارت خارجه روسیه به موضع آلمان در قبال موشک‌های تاروس

سخنگوی وزارت خارجه روسیه با اشاره به ادعای اخیر صدراعظم آلمان مبنی بر عدم ارسال موشک‌های تاروس به اوکراین گفت که «ساده‌لوح نباشید، زیرا این بازی با کلمات است».
واکنش وزارت خارجه روسیه به موضع آلمان در قبال موشک‌های تاروس

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «فردریش مرتس» صدراعظم آلمان روز جمعه در اظهاراتی عنوان کرد که این کشور در حال حاضر هیچ برنامه‌ای جهت ارسال موشک‌های دور برد تاروس به اوکراین ندارد.

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در واکنش به این اظهارات در کانال تلگرام خود نوشت: «وظیفه صدراعظم آلمان این است که موضوع تحویل موشک‌های دوربرد را به‌طور کلی از بحث‌ها حذف کند، به‌گونه‌ای که چنین چیزی اصلا وجود ندارد. اما در واقعیت، هیچ کسی نخواهد دانست که برلین چه تعداد واحد و چه زمانی موشک‌های کروز تاروس را به رژیم کی‌یف ارسال کرده است.»

سخنگوی دستگاه دیپلماسی روسیه تصریح کرد: «ساده‌لوح نباشید زیرا این بازی با کلمات است. ظاهرا ادعای صدراعظم آلمان مُهر تاییدی بر تمایل این کشور نسبت به این موضوع می‌زند.»

صدراعظم آلمان در بخش دیگری از اظهاراتش گفت در صورتیکه مصادره دارایی‌های مسدود شده روسیه بر اساس قانون امکان‌پذیر باشد، برلین چنین کاری خواهد کرد.

همچنان با گذشت بیش از سه سال، مذاکرات صلح اوکراین در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و مشخص نیست که بحران این کشور با وجود رویکردهای متفاوت کشورهای غربی به کدام سمت پیش خواهد رفت.

مسکو و کی‌یف در ابتدای جنگ و در سال ۲۰۲۲ مذاکرات مستقیم صلح را در استانبول  آغاز کردند که با وجود پیشرفت‌های حاصل‌شده و توافق اولیه درباره تعهد اوکراین نسبت به اعلام بی‌طرفی، این گفت‌وگوها پس از خروج یکجانبه کی‌یف از این روند به پایان رسید.

تازه‌ترین مذاکرات طرف‌های روسی و اوکراینی جمعه ۱۶ مه (۲۶ اردیبهشت) در استانبول برگزار شد. روسیه از این دیدار ابراز رضایت و اعلام کرد که آماده ادامه تماس‌ها است. همچنین هر ۲ کشور  توافق کرده‌اند که هر کدام ۱۰۰۰ اسیر جنگی را مبادله کنند که بزرگترین تبادل از این نوع تاکنون خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار