آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۷۳۹
در اجلاس وزرای علوم کشور‌های اسلامی؛

عارف: دستاورد‌های علم و فناوری ایران علی رغم تحریم‌های غیرقانونی، ظالمانه و ضدانسانی غرب خصوصاً آمریکا حاصل شده است+فیلم

معاون اول رئیس جمهور گفت: دستاورد‌های علم و فناوری ایران علی رغم تحریم‌های غیرقانونی، ظالمانه و ضدانسانی غرب خصوصاً آمریکا حاصل شده است.

عارف: دستاورد‌های علم و فناوری ایران علی رغم تحریم‌های غیرقانونی، ظالمانه و ضدانسانی غرب خصوصاً آمریکا حاصل شده است+فیلم

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور در اجلاس وزرای علوم کشور‌های اسلامی گفت: امروز بیش از ۳ میلیون دانشجو در دانشگاه کشور در حال تحصیل هستند در حالی که پیش از انقلاب تنها حدود ۱۷۶ هزار دانشجو به تحصیل اشتغال داشتند همچنین از نظر پزشکی پیش از انقلاب رتبه ۴۳ را در جهان داشتیم، اما اما اکنون در رتبه ۹ جهان قرار داریم.

وی افزود: ایران در دهه‌های اخیر در زمینه‌هایی نظیر فناوری نانو، هوافضا، فناوری زیستی، آی سی تی، پزشکی، اختراعات و افزایش نرخ باسوادی بانوان پیشرفت‌های چشمگیری داشته است.

وی ادامه داد: از نظر صنعتی پیش از پیروزی انقلاب در رتبه ۶۴ در دنیا قرار داشتیم، اما امروز در رتبه ۱۷ دنیا قرار داریم.

عارف اظهار کرد: پیش از انقلاب ۸۰ موسسه پژوهشی در کشور وجود داشت ولی در حال حاضر بیش از ۳۴۰ موسسه پژوهشی داریم.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه گفت: تعداد اعضای هیئت علمی در جمهوری اسلامی ایران از ۹۰۰ نفر پیش از انقلاب به بیش از ۶۳ هزار نفر افزایش یافته است و در حال حاضر بیش از ۱۳ هزار شرکت دانش بنیان در کشور ایجاد شده است.

 

کد ویدیو

 

سهم جهان اسلام از حوزه هوش مصنوعی کمتر از ۵ درصد است/ هوش مصنوعی حداقل ۶۹ میلیون فرصت شغلی جدید ایجاد می‌کند

معاون اول رئیس جمهور گفت: بر اساس برآورد‌های معتبر، هوش مصنوعی چیزی حدود ۴۰ تا ۶۰ درصد از مشاغل سراسر جهان را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

وی اضافه کرد: در حالی که احتمال دارد حدود ۸۳ میلیون فرصت شغلی طی ۴ سال آینده تعطیل شود حداقل ۶۹ میلیون فرصت شغلی جدید وابسته به هوش مصنوعی پدید خواهد آمد.

عارف تصریح کرد: در حال حاضر سهم جهان اسلام از تولید علم، توسعه فناوری و ارزش آفرینی اقتصادی در حوزه هوش مصنوعی کمتر از ۵ درصد برآورد می‌شود که با پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های بالقوه کشور‌های اسلامی فاصله معناداری دارد.

وی بیان داشت: تدوین برنامه‌ای بین دولتی و همکاری فعال کشور‌های جهان اسلام برای افزایش سهم کشور‌های اسلامی در بازار جهانی هوش مصنوعی حائز اهمیت است. کشور‌های اسلامی امکانات قابل توجهی در اختیار دارند که پیشران توسعه هوش مصنوعی محسوب می‌شود.

 

کد ویدیو

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار