
برآورد اعتبارات حوزه تغذیه دانشجویی توسط وزارت علوم
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صمد حاج جباری معاون امور دانشجویان صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در بخشنامهای خطاب به معاونان دانشجویی دانشگاهها اعلام کرد: این صـندوق به منظور افزایش حمایت از دانشـجویان و دانشـگاه ها، در راسـتای پیگیریها از سازمان برنامه و بودجه کشور با هدف برآورد اعتبارات مورد نیاز درحوزه تغذیه به آمار بهرهمندان غذای دانشجویی در اردیبهشت ماه سال جاری (براساس گزارش عملکرد اخذ شده از سامانه اتوماسـیون تغذیه دانشـگاه -تعداد پرس رزرو شده و صـرف شده غذای دانشـجویی) و همچنین میانگین قیمت تمام شده یک پرس غذای دانشجویی در وعدههای صبحانه، ناهار وشام برمبنای کم هزینه، متوسط هزینه و پرهزینه نیاز دارد.
از این رو، معاونان دانشجویی ملزم هستند اطلاعات مورد نظر را، در قالب جـدول ارسالی Excel پیوست به صورت دقیـق تکمیـل کرده و بـه انضـمام گزارش خروجی سامانه تغـذیه از طریـق پایگـاه اطلاع رسـانی صـندوق به نشــانی www.swf.ir بخش تمــاس بــا مــا/ ارتبــاط بــا مســـئولین/ اداره تغــذیه/حــداکثر تا تاریخ ۷ خرداد ۱۴۰۴ارسال کنند.