آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۹۵۲

جشن بزرگ ازدواج دانشجویی در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد

جشن بزرگ ازدواج دانشجویی به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تربیت مدرس، ۲۹ اردیبهشت ماه در سالن جابر بن حیان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جشن بزرگ ازدواج دانشجویی به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تربیت مدرس، ۲۹ اردیبهشت ماه در سالن جابر بن حیان دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، حجت الاسلام ساداتی نژاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سخنانی ضمن خیر مقدم به زوج‌های جوان و آرزوی سعادت و خوشبختی برای آنان اظهار داشت: رمز خوشبختی در دو چیز است که اول نظر و رحمت خداوند و دوم؛ نوع رفتار و برخورد خودمان در زندگی است که باید در این خصوص سازگاری و احترام متقابل را در زندگی مورد توجه قرار دهیم.

وی در ادامه به بیان توضیحاتی در خصوص سایت همرسان برای معرفی و همسان گزینی و ایجاد زمینه ازدواج در جامعه پرداخت.

در ادامه حجت الاسلام واعظ موسوی به بیان خاطرات شیرین و جذاب از زندگی و ازدواج‌های دانشجویی پرداخت.

در این مراسم دکتر پروینی معاون دانشجویی و فرهنگی_اجتماعی در سخنانی هدف از خلقت انسان را شناخت خدا عنوان کرد و ازدواج و ازدیاد نسل را کمک کننده این هدف خلقت برشمرد.

در ادامه دکتر حجت رییس دانشگاه در سخنانی ضمن تبریک به زوج‌های جوان حاضر در سالن اظهار داشت: همانطور که برای به ثمر رسیدن پایان نامه یا رساله نیاز به تلاش و و پشتکار فراوان است در ازدواج نیز همین دقت و توجه نیاز است، زیرا بعد از ازدواج، تفاوت‌ها نمایان می‌شود که البته این تفاوت‌ها عیب نیست بلکه حسن است، اما باید طوری مدیریت شود که در نهایت به تفاهم منجر شود و این مهارت زوجین است که باید با مدیریت این امر و بردباری، تحمل و تفکر، زندگی بهتری را برای خود رقم بزنند.

در ادامه دکتر شاهین فرهنگ در سخنانی راهکار‌های تعامل صحیح بین زوجین را تشریح کرد.

پخش کلیپ، موسیقی، مسابقه، صندلی داغ، عکس یادگاری و اهدای هدایای جشن به زوج‌های جوان از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار