آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۷۸۶

سقوط ۱۶ پله‌ای ایران در شاخص آمادگی دولت در هوش مصنوعی

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد گفت: ایران در شاخص آمادگی دولت‌ها برای بهره‌گیری از هوش مصنوعی ۱۶ پله سقوط کرده و به رتبه ۹۶ جهان رسیده است، اگر امروز حرکت نکنیم زیر چرخ تحول له خواهیم شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فرزاد جهان‌بین معاون فرهنگی دانشجویی و معین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌های شمال غربی در مراسم افتتاحیه هشتمین رویداد ملی عصر امید با عنوان «ساخت و تولید و فناوری‌های صنعتی» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بر اهمیت این شهر در تاریخ فرهنگی و سیاسی ایران، ضرورت همگرایی صنعت و دانشگاه و نقش کلیدی هوش مصنوعی در آینده کشور تأکید کرد.

جهان‌بین با تمجید از هویت فرهنگی و تاریخی آذربایجان‌شرقی، تبریز را پیشانی حفظ ایران خواند و با یادآوری نقش تاریخی شخصیت‌هایی مانند ستارخان، باقرخان و ثقه‌الاسلام تبریزی، گفت: تبریز همیشه محلی برای پرورش فرهنگ ملی بوده و هیچ‌گاه نمی‌توان انگ جدایی‌طلبی به آن زد، این شهر همیشه برای ایران و ایرانی پیشگام بوده است.

وی با اشاره به شهدای خدمت از جمله شهید آیت الله آل‌هاشم و مالک رحمتی با گرامیداشت یاد آنان، شهادت این خادمان ملت را با وجود همه مصائبش، مهندسی الهی دانست و ابراز امیدواری کرد که همگان قدر این مجاهدت‌ها را بدانیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به تأثیر هوش مصنوعی در سیاست‌گذاری در حوزه صنعت پرداخت و با ذکر مثال‌هایی از صنایع بزرگ اظهار کرد: در بهینه‌سازی طراحی، پیش‌بینی و نگه‌داشت، کنترل کیفیت هوشمند، بهینه‌سازی فرآیند‌های تولید، مدیریت زنجیره تأمین و انبار‌ها و... با هوش مصنوعی تحولی بنیادین ایجاد شده و دانشگاه‌ها باید پیشرو این حرکت باشند. اگر دانشگاه و صنعت همگام با این تحول حرکت نکنند، هم خودشان و هم کشور آسیب خواهند دید.

وی با بیان اینکه ایران در شاخص آمادگی دولت‌ها برای بهره‌گیری از هوش مصنوعی ۱۶ پله سقوط کرده و به رتبه ۹۶ جهان رسیده است، هشدار داد: اگر امروز حرکت نکنیم، زیر چرخ تحول له خواهیم شد.

جهان‌بین با اشاره به ظرفیت بالای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: یک‌میلیون و ۴۴۰ هزار دانشجو داریم. این دانشگاه متعلق به مردم است و با وجود مشکلات اقتصادی، استادان و کارکنان ما با روحیه‌ای تحول‌گرا در خدمت توسعه کشور هستند. سرمایه ما مکان فیزیکی نیست؛ استاد، کارمند و دانشجوی متعهد ما سرمایه واقعی دانشگاه است.

وی با تأکید بر ضرورت همکاری بین دانشگاه و صنعت گفت: بی‌اعتمادی تاریخی بین دانشگاه و صنعت باید از میان برداشته شود. همان‌طور که در پروژه ربات هوشمند خودران AGV تحویل داده‌شده به تراکتورسازی شاهد بودیم، همکاری مشترک ۸ استاد و ۴۰ دانشجو، الگویی موفق از این تعامل است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار