آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۹۸۶

حضور گسترده مقامات بین‌المللی در مجمع گفتگوی تهران؛ بستری برای دیپلماسی منطقه‌ای + فیلم

مجمع گفتگوی تهران ۲۰۲۵ با حضور ۶ وزیر خارجه، ۲ مقام عالی‌رتبه و جمعی از معاونان وزرا از کشورهای مختلف برگزار شد. وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری این رویداد، بر اهمیت تبادل آرا درباره مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی تأکید کرد و تهران را مرکزی مناسب برای دیپلماسی فعال دانست.
حضور گسترده مقامات بین‌المللی در مجمع گفتگوی تهران؛ بستری برای دیپلماسی منطقه‌ای + فیلم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، مجمع گفتگوی تهران ۲۰۲۵ با حضور گسترده مقامات ارشد سیاسی از کشورهای مختلف جهان برگزار شد. در این نشست، ۶ وزیر خارجه، ۲ مقام عالی‌رتبه، جمعی از معاونان وزرا، وزرای سابق و یک رئیس‌جمهور پیشین حضور داشتند که نشان‌دهنده اهمیت این رویداد در عرصه دیپلماسی منطقه‌ای و بین‌المللی است.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری حاشیه این مجمع، میزان بالای حضور خبرنگاران داخلی و خارجی را نشانه‌ای از اعتبار و اهمیت مباحث مطرح‌شده دانست. وی تأکید کرد که تهران ظرفیت تبدیل‌شدن به مرکزی برای تبادل آرا درباره مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی را دارد و این نشست فرصتی ارزشمند برای تعاملات دیپلماتیک محسوب می‌شود.

در طول دو روز برگزاری این مجمع، بیش از ۵۰ گفت‌وگو در قالب سخنرانی‌ها، پنل‌های تخصصی، گفت‌وگوهای دو نفره و مصاحبه‌ها انجام شد. این نشست با هدف بررسی تحولات منطقه‌ای، همکاری‌های بین‌المللی و نقش ایران در دیپلماسی جهانی برگزار شده و بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های داخلی و خارجی داشته است.

 

کد ویدیو
 

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در نشست خبری حاشیه مجمع گفتگوی تهران، از بحث‌های جدی درباره مذاکرات ایران و آمریکا خبر داد. وی اعلام کرد که در این نشست، گفت‌وگویی مفصل با وزیر امور خارجه عمان انجام شده و وزیر خارجه قطر نیز به این گفت‌وگوها پیوسته است.

عراقچی در ادامه افزود که کشورهای منطقه، به‌ویژه حوزه خلیج فارس، نسبت به گذشته نگاه متفاوتی به جمهوری اسلامی ایران دارند و رویکرد مثبت آن‌ها نسبت به مذاکرات ایران و آمریکا، نشانه‌ای از این تغییر است.

وی تأکید کرد که این کشورها نه‌تنها از گفت‌وگوها حمایت می‌کنند، بلکه تلاش دارند در کاهش سوءتفاهم‌ها و نزدیک‌کردن دیدگاه‌ها نقش ایفا کنند. عراقچی همچنین تصریح کرد که برقراری آرامش، صلح و ثبات در منطقه برای همه کشورها اهمیت دارد و ایران معتقد است که مذاکرات با آمریکا می‌تواند نقش مؤثری در تحقق این اهداف ایفا کند.

 

کد ویدیو
 
 
عراقچی اظهار داشت: دیپلماسی مسیر حرکت ماست و دولت چهاردهم به سیاست همسایگی از طریق گفتگو و دیپلماسی اهمیت بسیار زیادی میدهد.
 
 
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار