آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۳۸۷

دیدار رئیس سازمان اطلاعات ترکیه با «جولانی»

رئیس سازمان اطلاعات ترکیه و «جولانی» درباره خلع سلاح پ ک ک در سوریه، امنیت مرزها، حملات رژیم صهیونیستی به اراضی دمشق و انتقال اسرای داعش به مناطقی با کنترل محلی رایزنی کردند.
دیدار رئیس سازمان اطلاعات ترکیه با «جولانی»

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری آناتولی، ابراهیم کالین رئیس سازمان اطلاعات ترکیه امروز سه شنبه در سفر به سوریه با رییس تروریست‌های مستقر در این کشور دیدار و رایزنی کرد.

رئیس سازمان اطلاعات ترکیه این دیدار را فصل جدیدی در روابط آنکارا با جولانی توصیف کرد.

ابراهیم کالین در جریان این دیدار بر حاکمیت و ثبات سوریه جولانی و خلع سلاح پ ک ک در سوریه تأکید کرد.

همچنین در این دیدار، امنیت مرزها و انتقال اسرای داعش به مناطقی با کنترل محلی در دستور کار قرار گرفت.

حملات رژیم صهیونیستی به اراضی سوریه، موضوع تحریم‌ها و بازگشت آوارگان سوری نیز از دیگر موارد مورد بررسی در این دیدار بود.

این دیدار با حضور اسعد حسن الشیبانی، وزیر امور خارجه و حسین السلامه رئیس سازمان اطلاعات سوریه جولانی برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار