آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۶۱۲

استاد دانشگاه شریف در میان دانشمندان ممتاز کشور

در آیین ملی اهدای جایزه علامه طباطبایی، دو استاد دانشگاه صنعتی شریف به‌عنوان دانشمند برتر کشور معرفی شدند و با حضور رئیس جمهور از آنها تجلیل شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درآئین اهدای جایزه و نشان علامه طباطبایی به ۲۰ نفر از دانشمندان برجسته کشور، با حضور دکتر پزشکیان رئیس جمهور، دکتر مهاجرانی سخنگوی دولت، دکتر حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، تنی چند از مسئولان عالیرتبه کشور و جمعی از نخبگان در مرکز همایش‌های صداوسیما برگزار شد.

در این مراسم با حضور دکتر پزشکیان رئیس جمهور، از دو استاد دانشگاه صنعتی شریف؛ دکتر علیرضا مشفق استاد دانشکده فیزیک و دکتر حمیدرضا ربیعی استاد دانشکده مهندسی کامپیوتر، به‌عنوان دانشمندان ممتاز کشور، با اهدای نشان علامه طباطبایی تجلیل شد.

دکتر علیرضا مشفق استاد دانشکده فیزیک دانشگاه، متولد ۱۳۳۵ در دزفول است. دکتر مشفق که عنوان پژوهشگر برگزیده کشور، استاد نمونه کشور، استاد ممتاز و پژوهشگر برتر کشوری را در کارنامه دارد، پژوهشگر پراستناد دانشگاه شریف، از محققان برتر رشته علوم و فناوری نانو، مؤلف بیش از ۱۸۰ مقاله معتبر در مجلات بین­ المللی است و تاکنون ۶ بار جزء سرآمدان علمی کشور از سوی بنیاد ملی علم ایران برگزیده شده است. دکتر مشفق که عضو هیأت تحریریه در یکی از مجلات انجمن شیمی آمریکا است، مؤسس انجمن خلأ ایران و رئیس دو دوره آن بوده است.

دکتر حمیدرضا ربیعی استاد دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه، متولد ۱۳۴۰ در تهران است. دکتر ربیعی که مؤلف صد‌ها مقاله معتبر بین المللی است، کارشناس ارشد شرکت Intel استاد معین برق و کامپیوتر دانشگاه‌های PSU SUOGI در آمریکا و UNB در کانادا و محقق ارشد شرکت A & Bell Labs Lucent آمریکا است. دکتر ربیعی که عناوینی نظیر استاد نمونه کشوری و پژوهشگر برگزیده کشوری را در کارنامه دارد عضو وابسته فرهنگستان علوم مؤسس و رئیس مرکز تحقیقاتی فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف و مؤسس و مدیر آزمایشگاه رسانه‌های دیجیتال دانشگاه صنعتی شریف است.

گفتنی است جایزه «علامه طباطبایی» یکی از بالاترین افتخارات علمی کشور است که توسط بنیاد ملی نخبگان و به پاس خدمات برجسته علمی، پژوهشی و آموزشی به اندیشمندان و اساتید پیشگام اهدا می‌شود.

بنیاد ملی نخبگان در این آئین با تکیه بر ارزیابی‌های تخصصی و دقیق و با همکاری نهاد‌های علمی کشور، برگزیدگان این دوره را بر اساس شاخص‌های دقیق علمی و پژوهشی انتخاب کرده است.

کسب موفقیت این دو استاد فرهیخته باعث اعتلای نام دانشگاه صنعتی شریف است. این دستاورد بزرگ نتیجه سال‌ها تلاش بی‌وقفه، پشتکار مثال‌زدنی و تعهد این عزیزان به علوم مهندسی و پایه و خدمت به جامعه است.

امید است در سایه تلاش و جهد، کسب دانش روزافزون به دروازه‌های علم و دانش برای این عزیزان مهیا شود. دانشگاه صنعتی شریف این موفقیت را به این دو دانشمند برجسته و فرهیخته تبریک می‌گوید و استمرار موفقیت و تداوم آن را در جهت اعتلای نام دانشگاه، برایشان آرزومند است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار