آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۷۳۰
استاندار ایلام:

دلاوری‌های مردم استان در دفاع مقدس باید بیشتر تبیین شود

استاندار ایلام گفت: ایلام از خطوط مقدم دفاع مقدس بود و باید نقش و دلاوری مردم آن در جنگ تحمیلی با استفاده از زبان هنر و آثار نوشتاری بهتر تبیین شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، احمد کرمی روز چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس استان تاکید کرد: امسال باید نواقص و کمبودهای زیرساختی و مشکلات مسیرهای دسترسی به یادمان‌ها و مناطق عملیاتی برطرف و بهترین امکانات برای بازدیدکنندگان و زائران فراهم شود.

وی ادامه داد که استان ایلام نباید تنها با منابع نفت و گاز یا مرز مهران شناخته شود، بلکه رشادت‌های مردم در دوران دفاع‌مقدس نیز بخشی از هویت ملی ما است که باید بیشتر از گذشته به آن پرداخت.

استاندار ایلام توضیح داد دفاع‌مقدس در ذهن مردم ایران نمادی از وحدت، همدلی و وفاق است چرا که در آن زمان، اقشار مختلف جامعه اعم از زن و مرد فارغ از سن و منصب با محوریت رهبری امام راحل برای مقابله با دشمن در کنار هم قرار گرفتند.

کرمی افزود: به مدد این همبستگی رژیم بعث عراق با وجود تلاش‌ها و حمایت‌های استکبار جهانی از صدام و استفاده از همه امکانات غرب و شرق نتوانست ذره‌ای از خاک ایران را اشغال کند و رمز ماندگاری و مقاومت این مردم، تکیه بر آرمان‌های امام و شهدا بود و بخش عمده‌ای از رزمندگان و شهدای ما را جوانان و نوجوانان تشکیل دادند.

نماینده عالی دولت در ایلام تاکید کرد: توجه به یادمان‌های مناطق عملیاتی استان و محل‌های عروج شهدا باید در اولویت قرار گیرد و تأمین اعتبار و تجهیزات لازم برای آن ها در دستور کار فرمانداران و دستگاه‌های مرتبط و متولی باشد.

وی یادآور شد سال گذشته برای ۲۱ پروژه در بخش یادمان‌های مختلف دفاع مقدس در استان ۲۹۷ میلیارد ریال تخصیص یافت.

استاندار به دیدار اخیر خود با رییس سازمان صدا و سیما نیز اشاره کرد و گفت که در این دیدار ضمن بیان ظرفیت‌های مغفول استان ایلام در دوران دفاع مقدس، بر لزوم تولید فیلم و سریال‌هایی فاخر درباره نقش مردم استان در دفاع‌مقدس و نیز تولید این محتواها در جغرافیای ایلام تأکید شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار