آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۷۸۷
در گفت‌و‌گو با دانشجو

گودرزی: دولت گزینه وزرات اقتصاد را بعد از انتخابات هیئت رئیسه مجلس معرفی خواهد کرد

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولت در چارچوب بازه سه ماهه قانونی برای معرفی وزیر جدید اقتصاد فرصت دارد و هنوز این فرصت تمام نشده است.
گودرزی: دولت گزینه وزرات اقتصاد را بعد از انتخابات هیئت رئیسه مجلس معرفی خواهد کرد

عباس گودرزی، سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو گفت: مجلس به صورت رسمی نامه معرفی از سمت دولت برای وزیر اقتصاد دریافت نکرده است. تا لحظه‌ای که رسماً دولت گزینه نهایی را به مجلس معرفی نکرده است، همه حرف‌ها در حد گمانه‌زنی یا برنامه‌های مقدماتی دولت برای وزیر اقتصاد است و دولت در چارچوب بازه سه ماهه قانونی برای معرفی وزیر جدید اقتصاد فرصت دارد و هنوز این فرصت‌ تمام نشده است.

وی تاکید کرد : :حتما دولت  باید گزینه پیشنهادی‌اش را برای این جایگاه معرفی کند اما به نظر می‌رسد که دولت بعد از انتخابات هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس شورای اسلامی گزینه خودش را به مجلس معرفی کند و در غیر این‌صورت فرصت قانونی هم برای معرفی وزیر اقتصاد از دست خواهد رفت و مجلس شورای اسلامی هم بلافاصله در اولین فرصت بعد از معرفی وزیر، نسبت به  بررسی آن اهتمام خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار