آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۹۳۰
نماینده سازمان جهانی گردشگری:

ایران، آغازگر حرکتی الهام‌بخش در توسعه گردشگری روستایی است

نماینده سازمان جهانی گردشگری با اشاره به اینکه گردشگری، ابزاری حیاتی برای توسعه جوامع روستایی است، تاکید کرد: ایران، آغازگر حرکتی الهام‌بخش در توسعه گردشگری روستایی است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، فدریکا لویسی، نماینده سازمان جهانی گردشگری (UNWTO)، با ارسال پیامی مجازی به جشن ملی بوم‌گردی‌های ایران که در تالار فرهنگ و هنر کرمان با حضور وزیر میزاث فرهنگی برگزار شد، از جمهوری اسلامی ایران و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بابت میزبانی این رویداد قدردانی کرد و آن را هم‌راستا با اهداف جهانی توسعه پایدار دانست.

وی با اشاره به گزارش‌های برنامه توسعه سازمان ملل (UNDP) اعلام کرد: ۸۴ درصد جوامع کم‌درآمد در جهان، جمعیت روستایی هستند و دو سوم افراد زیر خط فقر نیز در همین مناطق زندگی می‌کنند؛ این جوامع با چالش‌های متعددی، چون نبود دسترسی به منابع مالی، زیرساخت‌های پایه و شبکه‌های ارتباطی مواجه‌اند.

لویسی از اجرای برنامه «بهترین روستا‌های گردشگری» خبر داد که با هدف شناسایی روستا‌های موفق در حوزه گردشگری روستایی، اشتغال‌زایی، حفظ محیط‌زیست و فرهنگ محلی راه‌اندازی شده است.

 وی گفت: روستا‌های منتخب از پشتیبانی فنی، آموزش و معرفی در سطح جهانی برخوردار می‌شوند و به شبکه‌ای بین‌المللی با بیش از ۱۸۴ عضو می‌پیوندند.

او افزود: سازمان جهانی گردشگری ابزاری دیجیتال برای خودارزیابی مقاصد روستایی فراهم کرده است که برای تمامی کشور‌ها در دسترس بوده و می‌تواند به سنجش و تقویت عملکرد مناطق روستایی در حوزه گردشگری کمک کند.

لویسی تأکید کرد: در حال اجرای آزمایشی برنامه‌هایی با کمک‌های مالی کوچک هستیم تا سازمان‌های جامعه مدنی را در ایجاد تغییرات مثبت در مقاصد روستایی یاری دهیم. این طرح‌ها در راستای استفاده از گردشگری به عنوان موتور توسعه پایدار و ابزاری برای حفظ دانش بومی و میراث فرهنگی جوامع است.

وی در پایان بیان کرد: سازمان جهانی گردشگری مصمم است گردشگری را به نیرویی محرک برای جوامع روستایی تبدیل کند؛ برگزاری چنین رویدادی در ایران، الهام‌بخش کشور‌ها برای تقویت گردشگری پایدار در مناطق روستایی خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار