آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۵۴۸۹

معاون ترامپ: دوران تسلط آمریکا بر جهان به پایان رسیده است

جی دی ونس اذعان کرد که ایالات متحده آمریکا دیگر تنها قدرت مسلط و بی رقیب در جهان نیست و رقبای آن مانند چین و روسیه به دنبال پیشی گرفتن از آن در هر حوزه‌ای هستند.
معاون ترامپ: دوران تسلط آمریکا بر جهان به پایان رسیده است

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، جی دی ونس معاون دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه به وقت محلی در مراسم فارغ التحصیلی و آغاز به کار آکادمی نیروی دریایی ۲۰۲۵ گفت: «در پی جنگ سرد، آمریکا از تسلط تقریباً بلامنازع بر حوزه‌های مشترک از جمله حریم هوایی، دریایی، فضا و فضای مجازی برخوردار بود، اما دوران تسلط بلامنازع آمریکا به پایان رسیده است.»

معاون ترامپ گفت: آمریکا با تهدیدات جدی رو‌به‌رو است و کشور‌هایی مانند چین و روسیه مصمم هستند که در هر حوزه‌ای، از مدار پایین زمین گرفته تا زنجیره‌های تأمین و حتی زیرساخت‌های ارتباطی، آن را شکست دهند.

ونس تاکید کرد که دولت ترامپ متعهد به حفظ و گسترش برتری فناوری آمریکا نسبت به دشمنانش در سراسر جهان است.

بر اساس گزارش رسانه‌های آمریکایی، معاون رئیس جمهوری آمریکا خطاب به فارغ‌التحصیلان آکادمی نیروی دریایی کشورش گفت: رئیس‌جمهوری آمریکا تلاش می‌کند تا اطمینان حاصل کند نیرو‌های مسلح ایالات متحده تنها با اهداف روشن به خطر می‌افتند و نه ماموریت‌های تعریف‌نشده و درگیری‌های گذشته.

ونس تصریح کرد: رویکرد رئیس‌جمهور ترامپ به این معنا نیست که ما تهدیدات را نادیده می‌گیریم، بلکه بدین معناست که با آنها با نظم برخورد می‌کنیم و اگر شما را به جنگ اعزام کنیم، این کار را با مجموعه‌ای از اهداف بسیار مشخص انجام می‌دهیم.

معاون رئیس جمهوری آمریکا با یادآوری دستور حملات اخیر ترامپ علیه یمن در دفاع از آن افزود: در دوره رئیس جمهور ترامپ، اقدامات نظامی سریعتر خواهد بود و باید قاطعانه و با یک هدف روشن از نیروی نظامی استفاده کرد.

ونس تاکید کرد: دولت ترامپ مسیر خود را تغییر داده است. دیگر هیچ ماموریت تعریف نشده‌ای وجود ندارد. دیگر خبری از درگیری‌های بی‌پایان نیست.

معاون رئیس جمهوری آمریکا خطاب به فارغ التحصیلان دانشکده نیروی دریایی کشورش تصریح کرد: ما باید در تصمیم‌گیری برای پرتاب مشت محتاط باشیم، اما وقتی مشت می‌اندازیم، مشت محکمی پرتاب می‌کنیم و قاطعانه این کار را انجام می‌دهیم؛ و این دقیقا همان چیزی است که ممکن است از شما بخواهیم.

ونس که از تغییر رویکرد رئیس جمهوری آمریکا سخن می‌گفت، با انتقاد از جنگ عراق گفت: ساختن چند دموکراسی در خاورمیانه چقدر می‌تواند سخت باشد؟ تقریبا غیرممکن و به‌طرز باورنکردنی پرهزینه است.

معاون ترامپ از تلاش دولت جو بایدن رئیس‌جمهوری سابق دموکرات آمریکا برای ساخت اسکله در غزه جهت کمک به مردم فلسطین در جنگ با اسرائیل انتقاد کرد و گفت که چنین اقدامی هرگز کارساز نبوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار