آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۵۷۷۵
در البرز مطرح شد؛

توسعه صنعت هوانوردی با ۱۸.۵ هزار میلیارد تومان اعتبار

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از تلاش برای توسعه متوازن ناوگان، فرودگاه‌ها، صنعت پشتیبان و نیروی انسانی خبر داد و بر لزوم اصلاح اقتصادی این صنعت تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسین پورفرزانه رئیس سازمان هواپیمایی کشوری امروز در آئین بهره‌برداری از افزایش ۲۶۹۱ صندلی ۸ فروند بالگرد و تاکسی هوایی در فرودگاه پیام، ضمن تبریک سالروز آزادسازی خرمشهر اعلام کرد: ما موظف به برقراری پروازهای امن، ایمن و پایدار هستیم و برای تحقق این هدف، چهار رکن اصلی صنعت هوایی شامل ناوگان، فرودگاه‌ها، صنعت پشتیبان و نیروی انسانی را توسعه می‌دهیم.

وی افزود: از ابتدای دولت چهاردهم نقاط ضعف و قوت این ارکان را شناسایی و برای هر یک برنامه توسعه تدوین کرده‌ایم.

وی ادامه داد: در نخستین گام ظرفیت ناوگان با افزایش ۲۷۰۰ صندلی در هواپیماهای داخلی و بین‌المللی تقویت شد و برای پوشش پروازهای مویرگی، ۱۰ فروند تاکسی هوایی و ۸ فروند بالگرد به ناوگان اضافه شده است.

پورفرزانه ارزش این توسعه را ۱۸.۵ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: ناوگان ما انواع هواپیماهای سبک و سنگین و بالگردها را شامل می‌شود که می‌توانند در حمل بار و مسافر خدمت‌رسانی کنند.

وی درباره صنعت پشتیبان تصریح کرد: این صنعت وظیفه تعمیر و تأمین قطعات هواپیما و تجهیزات فرودگاهی را بر عهده دارد که در گذشته این صنعت به دلیل وابستگی به کشورهای غربی آسیب دید اما از بیش از یک دهه پیش، با بومی‌سازی قطعات، این مشکل برطرف شده است.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری همچنین با اشاره به اهمیت نیروی انسانی کارآمد در این صنعت عنوان کرد: اکنون باید با افزایش شبیه‌سازها و برگزاری دوره‌های آموزشی داخلی و خارجی، حوزه آموزش را جدی بگیریم. صنعت هوانوردی بدون کمک دولت هم می‌تواند فعالیت کند اما در صورت بی‌توجهی اقتصادی، محکوم به شکست خواهد بود.

وی با اشاره به درآمد یک میلیارد دلاری این صنعت از محل فروش بلیت مسافران، افزود: اگر این شریان مالی به‌درستی هدایت شود می‌تواند به رشد اقتصادی کمک کند. اصلاح مسیر اقتصادی صنعت هوانوردی حیاتی است و ما برای جذب سرمایه‌های خرد به‌ویژه در هر چهار رکن اصلی، تسهیل‌گری کرده‌ایم.

پورفرزانه گفت: حتی به شرکت‌های هواپیمایی جدید که با یک پرنده آغاز به کار می‌کنند این فرصت را داده‌ایم که فعالیت کنند، به‌شرط آنکه بتوانند امکانات اولیه لازم برای تضمین کیفیت خدمات و حقوق مسافران را فراهم کنند.

وی همچنین به توسعه فرودگاه پیام به‌عنوان آلترناتیو فرودگاه مهرآباد اشاره کرد وخاطرنشان کرد: هدف ما احیای فرودگاه‌ها از طریق پروازهای مویرگی است که از پیام آغاز شده است و استاندار البرز قول داده با جدیت پیگیر توسعه این فرودگاه و دسترسی‌های آن باشد.

پورفرزانه در پایان خطاب به مسئولان البرزبیان کرد: با توسعه این فرودگاه، می‌توانیم پروازهای داخلی و بین‌المللی بیشتری از استان البرز برقرار کنیم و حتی به استان‌های مجاور نیز خدمت‌رسانی کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار