
ثبت بیش از ۳۰ هزار تماس با اورژانس در کردستان

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، بابک هدائی اظهار کرد: از ۳۰ هزار و ۲۶ تماس دریافتی به مرکز ۱۱۵، هفت هزار و ۱۱۶ ماموریت توسط پایگاه های عملیاتی در سطح استان انجام شده است.
وی افزود: از این تعداد هزار و ۵۲۱ مورد مربوط به حوادث ترافیکی بود که هزار و ۷۵۲ مصدوم به دنبال داشت.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون، ۱۶ مورد گزش توسط عقرب، ۱۹ مورد گزش مار و ۲۰ مورد گزش توسط سایر جانوران گزارش شد.
هدائی اضافه کرد: طی سه ساله اخیر حیوان گزیدگی با شیب تندی افزایش یافته و میزان آن در جمعیت شهری هم نسبت به جمعیت روستایی در حال افزایش است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: آموزش و فرهنگ سازی جمعیت عمومی در خصوص راههای پیشگیری از گزیده شدن مثل تحریک نکردن سگها، نزدیک نشدن به آنها، همچنین خودداری از غذادهی به سگهای آزاد به منظور کاهش تردد آنها در سطح شهر و روستا، اجرای کامل دستور العمل کنترل جمعیت سگ ها و ساماندهی سایتهای دفع زباله نقش زیادی در کاهش صدمات ناشی از حیوان گزیدگی خواهد داشت.
هدائی به اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه در این زمینه پرداخت و افزود: این معاونت به صورت شبانه روزی انجام اقدامات پیشگیری از هاری (شستشوی زخم، واکسیناسیون و یا سرم درمانی) را برای همه موارد مواجهه با حیوانات و حیوان گزیدگی انجام داده است.