آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۶۲۷۴
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی،

نقش مردم در حکمرانی اسلامی فراتر از دولت است

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به جایگاه مردم در حکمرانی، بر اهمیت مشارکت حلقه‌های مردمی در پیشبرد اهداف فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی امروز بعد از ظهر در مراسم طرح «مدرسه بهار» که به همت مدرسه علمیه تخصصی زینبیه و با همکاری ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیئت انصار برگزار شد، نقش تشکیلات مردمی را در گفتمان‌سازی فرهنگی و معرفتی مهم توصیف کرد.

وی با بیان اینکه حکمرانی و حکومت‌داری دو مقوله متفاوت هستند، افزود: حکمرانی به دست مردم انجام می‌شود و نقشی ممتاز در تحقق اهداف فرهنگی ایفا می‌کند.

استاد گروه فلسفه اسلامی با اشاره به ظرفیت‌های زنان فعال در کشور گفت: امروز بانوان بسیاری در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی فعال هستند و اقداماتی انجام داده‌اند که دستگاه‌های رسمی توان انجام آن را نداشتند.

خسروپناه بر اهمیت نقش حلقه‌های ارتباطی مردمی تأکید کرد و ادامه داد: ما مسئولان باید به اثرگذاری این حلقه‌ها باور داشته باشیم، زیرا این میان‌داران نقش مهمی در پیشبرد سیاست‌گذاری‌های فرهنگی ایفا می‌کنند.

وی تصریح کرد: در حکمرانی، نقش مردم پررنگ‌تر از نقش دولت است. تشییع پیکر شهید حاج قاسم سلیمانی به دست مردم و بدون دخالت گروه‌های خاص یا انجمن‌های رسمی شکل گرفت. 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان با تأکید بر شاخصه‌های حکمرانی اسلامی، خاطرنشان کرد: نظارت ارزیابی، اثرسنجی و رویکرد راهبردی از مختصات حکمرانی هستند که مردم در آن نقش اساسی دارند. در این میان، خانواده و جایگاه زن و مادری در حکمرانی اسلامی اهمیت ویژه‌ای دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار