مهدی کلانترزاده در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در قم، با اشاره به اینکه کانون های مساجد سال 71 به دستور مقام معظم رهبری و طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی شروع به کار کردند، گفت: در نمایشگاه توانمندی ها و دستاوردهای کانون های مساجد که هم اکنون در صحن جوادالائمه حرم مطهر برگزار شده است کانون ها در 45 غرفه، تجربیات و خدمات 20 ساله خود را به نمایش گذاشته اند.
وی افزود: حدود 408 کانون در استان وجود دارد که به دلیل کمبود فضا فقط از کانون های تخصصی خود دعوت به حضور در غرفه ها کرده ایم.
دبیر اولین نمایشگاه توانمندی های کانون های مساجد استان قم با اشاره به دو بخش کانون ها و بخش بین الملل در این نمایشگاه اظهار داشت: در بخش کانون ها با رویکرد کانون های تخصصی و با محوریت کانون های تخصصی ایثار و شهادت، کتابخانه و سمعی و بصری به نشان دادن فعالیت های برجسته خود، پذیرش عضو و دریافت و ارائه دیدگاه ها و نظرها می پردازند.
کلانترزاده اظهار داشت: دو کانون قوی میثم تمار و تبیان بخش ایده پردازی داشته و آماده ارائه تجربیات موفق خود و محتویات فرهنگی به مربیان آموزش و پرورش و یا مربیان حلقه های صالحین و معرفت هستند.
وی با تاکید بر اجرای ویژه برنامه های مناسب کودکان همانند رنگ آمیزی و قصه و جنگ شادی که زیر نظر کارشناسان و مربیان کارآزموده در نمایشگاه برپا شده است، تصریح کرد: هدف ما طبق فرمایشات مقام معظم رهبری تربیت کارشناسی شده از سن طفولیت و کودکی است.
معاون فرهنگی و هنری دبیرخانه بیان کرد: در کنار خانواده، مدرسه و اجتماع، مسجد هم باید نقش تربیتی خود را با حفظ رویکرد ناب دینی اش به بهترین شکل انجام دهد.
کلانترزاده از فعالیت های آموزش و پرورش که با درصد بالاتری به تعلیم اختصاص داده می شود، قدردانی کرد و بیان داشت: مسجدی ها توانمندی انجام رسالت خود در کارهای تربیتی را دارا هستند.
لازم به ذکر است، نمایشگاه توانمندی ها و دستاوردهای کانون های مساجد استان قم از 6 آبان به مدت شش روز و به همت دبیرخانه کانون های مساجد استان قم و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار شده است.