آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۷۰۸۰
در آئین قدردانی از فعالان نهج‌البلاغه؛

سید حسن خمینی: نهج‌البلاغه در متون فقهی ما حضور ندارد

سید حسن خمینی گفت: انسان بعد از مدتی دوری از بحث نهج‌البلاغه، وقتی وارد آن می‌شود، احساس می‌کند چه دریای معارفی را گم کرده و از چه درّ باارزشی محروم بوده است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی روز سه شنبه در آئین قدردانی از فعالان نهج‌البلاغه، اظهار داشت: ما از روزی که طلبه شدیم اسم نهج‌البلاغه را شنیده بودیم، اما در عین حال نهج‌البلاغه در متون فقهی ما حضور ندارد.

یادگار امام راحل با اشاره به جنبه‌های دشوار بلاغی نهج البلاغه، افزود: از ۱۰ سال قبل تدریس نهج‌البلاغه در دروس حوزوی را شروع کردم که بیش از ۳۰۰ جلسه طول کشید. در این مدت دریافتم که انسان بعد از مدتی دوری از بحث نهج‌البلاغه، وقتی وارد آن می‌شود، احساس می‌کند چه دریای معارفی را گم کرده و از چه درّ باارزشی محروم بوده است.

وی با اشاره به شروح نهج‌البلاغه، تأکید کرد: یک نکته در نهج‌البلاغه خیلی واضح است و آن اینکه امیرالمؤمنین (ع) به میزان بالایی وامدار قرآن است و تقریباً هیچ بندی از آن نیست که از قرآن گرته برداری نکرده باشد، وقتی وارد نهج‌البلاغه شوید می‌بینید که «دون کلام خالق» و «فوق کلام مخلوق» است؛ چرا که امیرالمؤمنین (ع) سر سفره پیامبر (ص) نشسته است و حتی بعضی از بزرگان در تعبیر لطیفی می‌گویند که بزرگترین معجزه پیامبر (ص) تربیت فردی مثل حضرت علی (ع) است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار