آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۸۱۷۱

دیدار مسئول حزب‌الله با مقام سازمان ملل

مسئول بخش ارتباطات و هماهنگی حزب الله با هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل در لبنان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
دیدار مسئول حزب‌الله با مقام سازمان ملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، حزب الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که وفیق صفا، مسئول بخش ارتباطات و هماهنگی در حزب الله با جنین پلاسخارت، هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل در لبنان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

به نقل از المیادین، حزب الله اعلام کرد که در این دیدار قطعنامه ۱۷۰۱ و تحولات در طول خط آبی و تعدی‌های رژیم اشغالگر علیه لبنان و خطرات تشدید تنش مورد بررسی قرار گرفت.

در این دیدار همچنین خطرات تشدید تنش احتمالی و لزوم پایبندی به قطعنامه سازمان ملل جهت حفظ ثبات منطقه مورد بررسی قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار