آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۸۷۳۳

استفاده از تصاویر ماهواره‌ای در کاربرد‌های روزانه ۱۵ درصد افزایش یافت

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران گفت: از ابتدای استقرار دولت چهاردهم حدوداً بهره‌گیری از تصاویر ماهواره‌ای برای کاربرد‌های روزمره، تجاری، اقتصادی ۱۵ درصد بیشتر شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، وحید یزدانیان رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در خصوص تجاری سازی حوزه فضا گفت: کلان برنامه‌ای که ما در پژوهشگاه فضایی ایران دنبال می‌کنیم، تمرکز بر تجاری‌سازی و مردمی‌سازی حوزه فضا است. به عبارتی، هدف اصلی ما این است که فناوری‌ها و خدمات فضایی را وارد زندگی روزمره مردم کنیم و کاربرد‌های آن را به صورت ملموس و اقتصادی گسترش دهیم.

وی افزود: خوشبختانه از ابتدای استقرار دولت چهاردهم، شاهد افزایش بهره‌گیری از تصاویر ماهواره‌ای برای کاربرد‌های روزمره، تجاری و اقتصادی بوده‌ایم. میزان استفاده از این تصاویر در حوزه‌هایی مثل مدیریت منابع آب، اسناد و املاک، و دیگر کاربرد‌های مرتبط حدود ۱۵ درصد افزایش یافته است.

یزدانیان گفت: ما با توجه به این روند مثبت، تصمیم داریم این رشد را با سرعت بیشتری ادامه دهیم و بتوانیم خدمات فضایی را برای بهبود زندگی مردم و توسعه اقتصادی کشور به کار گیریم.

منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار