آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۹۰۳۵

از بازدید علمی تا جهاد تبیین؛ نخستین گام «طرح ملی اعتلاء» برداشته شد

نخستین جلسه از «طرح ملی اعتلاء» با هدف ارتقای آگاهی نخبگان دانشگاهی نسبت به مفاهیم بنیادین انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و جبهه مقاومت، با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان دوره دکتری دانشگاه آزاد اسلامی در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نخستین جلسه از «طرح ملی اعتلاء» با همکاری موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و اداره کل ارتباطات اجتماعی و فراسازمانی دانشگاه آزاد اسلامی، با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان دوره دکتری این دانشگاه در محل موزه برگزار شد.

در این برنامه، شرکت‌کنندگان از تالار‌های هفتگانه موزه، سراسرنمای مقاومت شهید سلیمانی، نمایشگاه در لباس سربازی و سایر فضا‌های موزه بازدید کردند و با روایت مستند و میدانی از تاریخ معاصر ایران، هشت سال دفاع مقدس و همچنین جبهه مقاومت آشنا شدند.

این بازدید‌ها با هدف ارتقای سطح آگاهی نخبگان دانشگاهی نسبت به مفاهیم بنیادین انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مقاومت و به‌عنوان بخش اصلی «طرح ملی اعتلاء» در قالب جلسات میدانی و تعاملی، با محوریت تربیت نخبگان متعهد ادامه خواهد داشت.

در حاشیه این برنامه، سردار مهدی امیریان، مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، در جمع شرکت‌کنندگان حضور یافت و طی سخنانی با اشاره به اهمیت شناخت جنگ نرم و جنگ شناختی گفت: جنگ امروز، جنگ افکار و باورهاست. دشمن به‌جای لشکرکشی نظامی، ذهن و اراده ملت‌ها را هدف گرفته است.

وی همچنین افزود: دفاع مقدس نمونه‌ای روشن از موفقیت ملت ایران در جنگ شناختی بود؛ جایی که ایمان، آگاهی و بصیرت بر ابزار‌های نظامی دشمن غلبه یافت.

سردار امیریان در پایان، نقش دانشگاهیان را در جهاد تبیین و مقابله با روایت‌های تحریف‌شده بسیار مؤثر دانست و از تداوم این همکاری میان موزه و دانشگاه آزاد اسلامی استقبال کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار