آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۰۰۷۵

عراقچی: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود/ وطن‌پرستان ایران را ناامید نخواهیم کرد

وزیر امور خارجه با تأکید مجدد بر این اصل که با نفی غنی‌سازی ایران، توافقی در کار نخواهد بود، اما با هدف نفی سلاح هسته‌ای، توافق ممکن است؛ گفت: در هیچ شرایطی ما وطن‌پرستانی که توانمندی هایمان را محقق ساختند، ناامید نخواهیم ساخت.
عراقچی: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود/ وطن‌پرستان ایران را ناامید نخواهیم کرد

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه در شبکه ایکس ضمن دفاع از توانمندی‌های هسته‌ای و بومی ایران تصریح کرد: دلیل روشنی وجود دارد که چرا تنها تعداد کمی از کشور‌ها توانایی ساخت سوخت راکتور‌های هسته‌ای را به‌دست آورده‌اند. این امر، افزون بر نیاز به منابع مالی قابل توجه و یک نگاه سیاسی راهبردی، مستلزم برخورداری از یک زیرساخت صنعتی نیرومند و یک منظومه فناورانه–دانشگاهی است که توان تولید سرمایه انسانی و دانش فنی مورد نیاز را داشته باشد.

وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه ایران برای دستیابی به این توانمندی‌ها، بهایی سنگین پرداخته است؛ تأکید کرد: در هیچ شرایطی ما وطن‌پرستانی که این رؤیا را محقق ساختند، ناامید نخواهیم ساخت.

عراقچی بار دیگر تأکید کرد: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود، با هدف نفی سلاح هسته‌ای، توافق ممکن است.

عراقچی: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود/ وطن‌پرستان ایران را ناامید نخواهیم کرد

رهبر معظم انقلاب صبح امروز در اجتماع عظیم و پرشور مردم در حرم مطهر امام خمینی (ره)، در تبیین مسئله ملی هسته‌ای، برخورداری ایران از چرخه کامل و افتخارآمیز سوخت هسته‌ای را نتیجه باور ملت و دانشمندان جوان به «ما می‌توانیم» خواندند و با اشاره به تأثیرات مهم این صنعت در پیشرفت علوم و صنایع دیگر، طرح هسته‌ای ارائه شده آمریکا را در ضدیت کامل با اصل راهگشای «ما می‌توانیم» دانستند و تأکید کردند: صنعت عظیم هسته‌ای بدون غنی‌سازی عملاً بی‌فایده است و آمریکا و رژیم صهیونیستی بدانند برای تحقق هدف اصلی خود یعنی جمع کردن صنعت هسته‌ای در ایران، هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند.

«محمد اسلامی» رئیس سازمان انرژی اتمی هم در پی بیانات راهبردی و تبیینی رهبر انقلاب و تاکید ایشان بر لزوم ادامه غنی‌سازی در کشور، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در بیانیه‌ای بر تداوم جریان پیشرفت صنعت هسته‌ای با وجود تمام فشار‌های سیاسی تاکید کرد و گفت: با ایمان راسخ، روحیه انقلابی و باور قلبی، مسیر پیشرفت صنعت هسته‌ای را با قدرت و صلابت ادامه خواهیم داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار