آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۰۸۹۰

روزنامه‌نگار صهیونیستی: نتانیاهو دروغگوی قهار است/ انتخابات زودهنگام در راه است

بن کسپیت، روزنامه‌نگار اسرائیلی، نتانیاهو را به دروغگویی متهم کرده و پیگیری دروغ‌های او را غیرممکن دانسته است. او همچنین به تناقضات سیاسی نتانیاهو اشاره کرده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛وب‌سایت «والا» در مقاله‌ای جدید، بن کسپیت، روزنامه‌نگار برجسته اسرائیلی، به شدت به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل، حمله کرده است. او نتانیاهو را «مردی که هر لحظه دروغ می‌گوید» توصیف کرده و نوشته است که پیگیری دروغ‌های او «یک مأموریت تقریباً غیرممکن است که به توانایی‌های خارق‌العاده نیاز دارد، و شاید حتی ناوهای هواپیمابر هم کافی نباشند».

 

انتقاد از ادعای تاریخی نتانیاهو

 

در یکی از سخنرانی‌های اخیرش در کنست، نتانیاهو با صدای بلند پرسید: «اگر در سال ۱۹۵۸ مخالفان در قدرت بودند، آیا موفق به تأسیس دولت می‌شدیم؟» کسپیت با تمسخر پاسخ می‌دهد: «آیا نتانیاهو فراموش کرده که دولت در سال ۱۹۴۸ تأسیس شد؟» او همچنین یادآوری می‌کند که پدر نتانیاهو، بن تسیون نتانیاهو، یکی از امضا کنندگان اعلامیه‌ای در نیویورک تایمز علیه تقسیم فلسطین در سال ۱۹۴۷ بود و آن را «یک خودکشی ملی» می‌دانست.

کسپیت فاش می‌کند که پدر نتانیاهو خود از برجسته‌ترین مخالفان اعلام تشکیل رژیم اسرائیل بود و در یک کمپین رسانه‌ای بین‌المللی علیه تصمیم سازمان ملل شرکت داشت. با این حال، نتانیاهو مخالفان امروزی را به تخریب تصویر اسرائیل در سطح جهانی متهم می‌کند، در حالی که خانواده او اولین کسانی بودند که این کار را انجام دادند.

در جریان جنگ اخیر، به گفته یک مکالمه فاش‌شده، نتانیاهو به یک خاخام گفته است که رئیس ستاد کل ارتش رژیم اسرائیل، هرتسی هالِوی و وزیر دفاع، یوآف گالانت را به دلیل این که «موانعی برای تصویب قانون معافیت از خدمت نظامی برای مذهبی‌ها بودند»، برکنار کرده است.

کسپیت می‌نویسد که ائتلاف حاکم به تدریج فرو می‌پاشد، نه به دلیل فاجعه ۷ اکتبر، بحران اقتصادی یا ویرانی در غزه، بلکه به دلیل شکست نتانیاهو در تصویب قانون معافیت مذهبی‌ها. او تأکید می‌کند که «مؤسسه نظامی در حال فروپاشی است و روحیه سربازان به شدت کاهش یافته است».

 

مخالفت با معافیت حریدی‌ها

 

کسپیت بزرگ‌ترین تناقض را در این می‌بیند که این دولت در حالی خواهان اشغال غزه و ایجاد یک «امپراتوری از هند تا کوش» است که همزمان حریدی‌ها را از خدمت نظامی معاف می‌کند. او می‌گوید: «سربازان در حال فرسایش هستند، در حالی که کسانی که خدمت نمی‌کنند، از امتیازات بهره‌مند شده و بر وزارتخانه‌ها تسلط دارند».

به گفته کسپیت، نتانیاهو می‌داند که حریدی‌ها از دروغ‌های او باخبرند، ولی آن‌ها هیچ گزینه دیگری ندارند. کسپیت پیش‌بینی می‌کند که این بازی ادامه خواهد یافت تا این که رژیم به طور کامل فروپاشد. او تأکید می‌کند که ساعت تصمیم‌گیری نزدیک است و انتخابات در راه‌اند، چه در اکتبر ۲۰۲۵ و چه اوایل ۲۰۲۶.

برای پنهان کردن رسوایی‌ها، حامیان نتانیاهو به رئیس ستاد کل ارتش رژیم اسرائیل متهم کرده‌اند که او «مانع ادغام یگان حریدی‌ها در ارتش شد»، اما کسپیت با ارائه مدارک و تصاویر نشان می‌دهد که هالِوی خودش این یگان را تأسیس کرده بود و از ادغام کامل آن حمایت می‌کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار