آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۱۶۹۸

۴۰۰ کلاس درس تا آغاز سال تحصیلی جدید در اردبیل تکمیل خواهد شد

استاندار اردبیل گفت: تا مهر امسال ۴۰۰ کلاس درس در حال ساخت استان تکمیل و تحویل آموزش و پرورش می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مسعود امامی یگانه در جلسه نهضت مدرسه‌سازی و توسعه عادلانه فضاهای آموزشی اردبیل، اظهار کرد: در ساخت این واحدها علاوه بر تأمین اعتبارات دولتی، از محل اقدام خیرین مدرسه‌ساز و سایر نهادها نیز استفاده خواهد شد.

وی با اشاره به برنامه ریزی برای احداث ۸۵۴ کلاس درس طی سال جاری در سطح استان اردبیل افزود: تلاش بر این است که نیمی از این کلاس‌ها تا شروع سال جدید تحصیلی در مهرماه در شهرستان‌های اردبیل، پارس‌آباد، مشگین‌شهر و اصلاندوز تکمیل شده و تحویل آموزش و پرورش شود.

استاندار اردبیل گفت: در طرح نهضت مدرسه‌سازی در دولت چهاردهم سعی بر این است تا پروژه‌های نیمه‌تمام به سرعت تکمیل شده و آماده بهره‌برداری شود و در کنار آن با همکاری سایر نهادها، زمینه برای احداث واحدهای جدید نیز فراهم شود.

وی با اظهار امیدواری نسبت به افزایش سرانه فضاهای آموزشی در استان اردبیل طی سال آتی تحصیلی اظهار کرد: جلب مشارکت همگانی در اجرای طرح نهضت ملی مدرسه‌سازی ضروری است چرا که شهروندان زیادی برای ساخت مدرسه زمین تحویل داده و عده‌ای نیز با خرید تجهیزات و مصالح مورد نیاز قصد مشارکت در این کار زیربنایی را دارند.

امامی یگانه با قدردانی از همکاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان اردبیل در ساخت و تحویل واحدهای آموزشی در مناطق محروم استان اردبیل گفت: سال گذشته ۱۷ واحد آموزشی با همکاری بسیج سازندگی سپاه استان احداث شد و این کار امسال نیز در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: قرار است امسال ۳۱ مدرسه جدید با همکاری بسیج سازندگی و سپاه در اردبیل و مشگین‌شهر ساخته شود که در این زمینه کارهای مقدماتی نیز شروع شده است.

استاندار اردبیل با اشاره به محدودیت فصل کاری در این استان بیان کرد: ما باید از فرصت چند ماهه باقیمانده تا شروع فصل سرد سال استفاده کرده و به سرعت واحدهای نیمه‌تمام و آماده تحویل را تکمیل کرده و آماده بهره‌برداری کنیم و تلاش بر این است که واحدهای آموزشی در حال احداث به تدریج وارد چرخه بهره‌برداری شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار