آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۱۷۹۸

حمله ماموران به مادری که فرزندش در آغوشش است + فیلم

ویدئویی منتشر شده از لس‌آنجلس نشان می‌دهد که مأموران پلیس و گارد ملی به زنی که فرزندش را در آغوش دارد حمله کرده‌اند. این اقدام در جریان اعتراضات گسترده علیه سیاست‌های مهاجرتی دولت ترامپ صورت گرفته و موجب تشدید ناآرامی‌ها شده است.
حمله ماموران به مادری که فرزندش در آغوشش است + فیلم

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، ویدئویی منتشر شده نشان می‌دهد که در جریان اعتراضات مردم لس‌آنجلس علیه سیاست‌های ضد مهاجران ترامپ، مأموران پلیس و گارد ملی به زنی که فرزندش در آغوشش بود حمله کردند.

معترضین که از برخورد خشن گارد ملی ناراضی بودند، بزرگراه‌های شهر لس‌آنجلس را مسدود کرده و به مقابله با نیرو‌های امنیتی پرداختند.

مأموران اداره مهاجرت آمریکا (ICE) برای اجرای تصمیم ترامپ درباره اخراج مهاجران، بدون اطلاع قبلی و با خشونت وارد اماکن شده و اقدام به دستگیری افراد کردند. این اقدامات موجب آغاز آشوب‌ها در لس‌آنجلس شده است.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار