
کد خبر:۱۲۷۲۹۰۸
واکنش ترامپ به ابراز پشیمانی ایلان ماسک
رئیسجمهور آمریکا به ابراز پشیمانی «ایلان ماسک» در شبکه اجتماعی ایکس واکنش نشان داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا عصر چهارشنبه به پستی که «ایلان ماسک» میلیاردر و کارآفرین آمریکایی پیشتر در شبکه اجتماعی ایکس که خود نیز مالک آن است، واکنش نشان داد و گفت: «به نظرم خیلی خوب بود که این کار را کرد.»
طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، ایلان ماسک که به عنوان وزیر بهینهسازی دولت دوم ترامپ در کاخ سفید حضور داشت و به تازگی منتقد سفت و سخت سیاستهای ترامپ شده بود، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «از برخی از پستهایم در مورد رئیسجمهور ترامپ در هفته گذشته پشیمانم. زیادهروی کرده بودم.»
هفته گذشته، ماسک و ترامپ بر سر لایحه گسترده کاهش هزینههای فدرال با یکدیگر درگیری علنی داشتند که ماسک آن را «نفرتانگیز و چندشآور» خواند. این کارآفرین همچنین خواستار «کُشتن لایحه» شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.