آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۳۰۵۵

نگرانی رژیم صهیونیستی از برنامه پهپادی جدید حزب الله لبنان

رژیم صهیونیستی مدعی شده است که حزب الله لبنان در حال تولید نوع جدیدی از پهپاد‌ها با الگو گرفتن از تجارب جنگی میان اوکراین و روسیه است و در صورت وقوع درگیری مجدد با حزب الله، مقاومت لبنان می‌تواند آسیب‌های جدی به رژیم صهیونیستی وارد کند.
نگرانی رژیم صهیونیستی از برنامه پهپادی جدید حزب الله لبنان

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، یدیعوت آحارانوت گزارش داد که با توجه به استمرار تنش میان حزب الله و اسرائیل و با توجه به تلاش‌های مداوم نیروی هوایی این رژیم برای هدف قرار دادن مراکز مرتبط با حزب‌الله، این سازمان در تلاش است تا از طریق تولید هواپیما‌های بدون سرنشین که از تاکتیک‌ها و تجارب جنگ بین روسیه و اوکراین الهام گرفته شده است، توانمندی‌های نظامی خود را تقویت کند.

در ادامه این گزارش آمده است، پهپاد‌های ساده ارزان‌تر و سریع‌تر از راکت‌ها و موشک‌ها تولید و استفاده می‌شوند و دسترسی و مونتاژ قطعات آنها بسیار آسان‌تر است، که به این سازمان توانایی مانور و توسعه نظامی را با وجود محدودیت‌های منطقه‌ای می‌دهد.

این روزنامه افزود که حزب‌الله می‌تواند این پهپاد‌ها را از قطعات ساده‌ای تولید کند، قطعاتی که می‌توان آنها را به صورت آنلاین سفارش داد و تشخیص آنها به عنوان یک تهدید امنیتی دشوار است.

یدیعوت آحارانوت همچنین در ادامه مدعی شد که ایران همچنان علاوه بر تأمین مالی، قطعات پهپاد و مواد منفجره را در اختیار حزب‌الله لبنان قرار می‌دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار