آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۴۳۴۲

عبدالقادر عبدالحلیم: باتیام در تل آویو به منطقه نابود شده تبدیل شد + فیلم

عبدالقادر عبدالحلیم، خبرنگار العربی از قدس اشغالی، در گزارشی از تخریب گسترده در باتیام، افزایش شمار قربانیان و حمله به اهداف حساس در تل‌آویو خبر داد.
عبدالقادر عبدالحلیم: باتیام در تل آویو به منطقه نابود شده تبدیل شد + فیلم

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، عبدالقادر عبدالحلیم، خبرنگار العربی از قدس اشغالی، درباره وضعیت پس از حملات موشکی ایران به اسرائیل گزارش داد: «حدود ۱۰۰ موشک در دو نوبت شلیک شد؛ اولین نوبت به اطراف شهر حیفا و دومین نوبت به تل‌آویو و اطراف آن هدف گرفت.»

وی افزود: «تیم‌های نجات در منطقه "باتیام" اجساد اضافی پیدا کردند که شمار کشته‌ها را به شش نفر و زخمی‌ها را به بیش از ۲۰۰ نفر افزایش داد.»

او ادامه داد: «رئیس شهرداری باتیام این منطقه را به "منطقه نابود شده" توصیف کرده و گفت که بیش از ۶۰ ساختمان آسیب دیده‌اند و شش ساختمان نیاز به تخریب کامل دارند.»

وی همچنین گفت: «در مورد موقعیت موشک‌ها در تل‌آویو، هنوز مناطق دیگری وجود دارند که آمار دقیقی از آنها گزارش نشده است و احتمالاً برخی از این اطلاعات در اسرائیل پنهان می‌شود، به‌ویژه در منطقه "رحوبه" که در آن مؤسسه علمی وایزمن قرار دارد که وابسته به دولت اسرائیل بوده ولی با پوشش علمی فعالیت نظامی داشته است.»

او در پایان افزود: «علی‌رغم نظارت نظامی شدید، رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که این موسسه در ابتدای حمله دیشب، با یک موشک مستقیم هدف قرار گرفته است.»

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار