کفه ترازو به نفع ایران است/ تل آویو تا کی می‌تواند تلفات و خساراتش را پنهان کند؟
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۵۳۴۶
عبدالباری عطوان تحلیل کرد؛

کفه ترازو به نفع ایران است/ تل آویو تا کی می‌تواند تلفات و خساراتش را پنهان کند؟

«عبدالباری عطوان» تحلیلگر مشهور جهان عرب حملات تجاوزگرانه و تروریستی رژیم صهیونیستی به ایران را ناشی از شکست نخست وزیر رژیم صهیونیستی در جنگ علیه غزه و منحرف کردن افکار عمومی از نسل کشی در این منطقه دانست و گفت که کفه ترازو در جنگ به نفع ایران سنگینی می‌کند و تل آویو برای همیشه نخواهد توانست تلفات و خسارات خود را پنهان کند.
کفه ترازو به نفع ایران است/ تل آویو تا کی می‌تواند تلفات و خساراتش را پنهان کند؟

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، عبدالباری عطوان در مطلبی در روزنامه رای الیوم با اشاره به رویکرد تروریستی رژیم صهیونیستی آورده است: استراتژی که سران سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی سالهاست در پیش گرفته‌اند بر عملیات ترور با تکیه بر سرویس‌های اطلاعاتی و به منظور برنده شدن در جنگ روحی استوار است.

این تحلیلگر با اشاره به اقدامات تروریستی روز‌های اخیر رژیم صهیونیستی، نوشت: نتانیاهو به علت شکست در نوار غزه و عدم تحقق اهدافش به جنگ به ایران روی آورده است تا نگاه دنیا را از جنایات و نسل کشی ارتش خود در نوار غزه منحرف کند.

عطوان تصریح کرد: هدف از سیاست تروریستی مقامات تل آویو بالا بردن روحیه فروپاشیده اسرائیل به علت واکنش سریع و غافلگیرکننده و کارساز ایران علیه دشمن و شلیک صد‌ها موشک به عمق سرزمین‌های اشغالی و ویرانی منطقه جنوبی تل آویو و بخش اعظم شهر حیفا و به آتش کشیدن پیشرفته‌ترین مرکز علم و تکنولوژی در دنیا (موسسه علوم وایزمن) و رسیدن موشک‌های ایران به مقر سازمان جاسوسی "موساد" و مرکز اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی موسوم به «امان» و انهدام کامل آن است. اینها دستاورد‌های عظیمی برای ایران است.

این تحلیلگر با اشاره به سانسور شدید اعمال شده از سوی رژیم صهیونیستی در زمینه خسارات و تلفات وارده به صهیونیستها، هدف آنرا پنهان کردن حقایق دانست و این پرسش را مطرح کرد که تل آویو تا کی می‌تواند این روند را ادامه دهد و حقایق برملا خواهد شد.

عطوان تاکید کرد: اقدامات رژیم صهیونیستی این حقیقت را پنهان نخواهد کرد که موشک‌های بسیار پیشرفته ایران به عمق اراضی اشغالی رسیده است. این اولین بار است که موشک‌های پیشرفته و نقطه زن نه تنها به قلب حیفا و تل آویو و شمال منطقه الجلیل اصابت می‌کند بلکه خسارات شدید وارد کرده و صد‌ها نظامی و شهرک نشین اسرائیلی را کشته است.

وی نوشت: کفه ترازو به نفع ایران در جنگ تغییر پیدا کرده است و بعید نمی‌دانیم که پیروزی اطلاعاتی ایران در دست یابی به هزاران سند سری هسته‌ای، غافلگیری غیرقابل تصوری را برای دشمن رقم بزند. ایران کشوری بزرگ است و قابل مقایسه با حزب الله یا حماس نیست و هر فرماندهی که به شهادت می‌رسد فرمانده جوانتری پرچم او را به دست می‌گیرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار