آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۵۴۴۲

دیدار ترامپ و فرمانده ارتش پاکستان بدون حضور رسانه‌ها

رئیس‌جمهور سابق آمریکا امروز در کاخ سفید با فرمانده ارتش پاکستان، دیداری دور از چشم رسانه‌ها برگزار می‌کند؛ دیداری که بسیاری آن را نشانه‌ای از بازتعریف نقش پاکستان در معادلات امنیتی جنوب آسیا می‌دانند.
دیدار ترامپ و فرمانده ارتش پاکستان بدون حضور رسانه‌ها

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا امروز در کاخ سفید به صورت خصوصی با مارشال «عاصم منیر» فرمانده ارتش پاکستان دیدار کرد. این دیدار که در اتاق کابینه و همراه با ضیافت برگزار خواهد شد، بدون حضور رسانه‌ها و به دور از پوشش خبری رسمی انجام گرفت.

روزنامه «داون نیوز» گزارش داد که گفت‌و‌گو‌ها پیرامون محورهایی، چون همکاری‌های نظامی، امنیت منطقه‌ای، مبارزه با تروریسم، و هماهنگی اطلاعاتی است.

گفته می‌شود که در این نشست، ژنرال عاصم ملک رئیس سازمان اطلاعات ارتش پاکستان (آی اس‌ای) نیز به‌عنوان یکی از مقامات ارشد نظامی پاکستان حضور خواهد داشت.

همچنین رسانه‌های پاکستانی نوشته‌اند در این دیدار «جی. دی ونس» معاون ترامپ و «پیت هگست» و وزیر دفاع آمریکا نیز حضور خواهند داشت.

مارشال منیر اخیراً به بالاترین مقام نظامی پاکستان رسیده، به دلیل نقش‌آفرینی مؤثر در مدیریت بحران‌های مرزی با هند و هدایت عملیات‌های موفق ارتش، جایگاهی کلیدی در سیاست دفاعی کشورش دارد.

این نخستین دیدار رسمی فرمانده ارتش پاکستان با دونالد ترامپ پس از روی کار آمدن وی در آمریکا است.

به نظر برخی کارشناسان، هدف ترامپ از چنین دیدار‌هایی در پی بازتعریف نقش پاکستان در راهبرد جنوب آسیا است، به‌ویژه پس از تحولات افغانستان و این که روابط چین با اسلام‌آباد درحال تقویت است و تنش‌های ایران و رژیم صهیونیستی نیز تشدید شده است.

از سوی دیگر، انتظار می‌رود پاکستان نیز در این دیدار خواستار حمایت واشنگتن در موضوع کشمیر و تقویت همکاری‌های دفاعی شود.

محرمانه بودن جلسه باعث شده تحلیل‌ها و گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای افزایش یابد. برخی از کارشناسان نیز معتقدند که دیدار امروز ترامپ با فرمانده ارتش پاکستان را می‌توان بخشی از تلاش کاخ سفید برای احیای ائتلاف‌های سنتی در منطقه نیز دانست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار