آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۶۸۸۴

گفت‌و‌گو‌های ولیعهد عربستان با رهبران منطقه و جهان درباره تجاوز آمریکا به ایران

ولیعهد عربستان سعودی در سلسله گفت‌و‌گو‌های جداگانه با رهبران کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس، رئیس‌جمهور فرانسه و نخست‌وزیر ایتالیا، آخرین تحولات منطقه، از جمله تجاوز آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران و تنش‌های میان ایران و رژیم صهیونیستی، را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از شبکه العربیه، «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی در سلسله گفت‌و‌گو‌های فوری با رهبران کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس، آخرین تحولات منطقه‌ای را مورد بررسی قرار داد.

در این گفتگوها، حمله اخیر آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران و تنش‌های میان ایران و رژیم صهیونیستی در مرکز توجه قرار گرفت.

ولیعهد عربستان بر لزوم حل تمامی اختلافات از طریق دیپلماسی و روش‌های مسالمت‌آمیز تأکید کرد.

محمد بن سلمان همچنین در گفت‌و‌گو با رهبران کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس، بر اهمیت اتحاد و همبستگی منطقه‌ای برای حفظ ثبات و امنیت منطقه تأکید کرد.

در گفت‌و‌گو با «امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه نیز دو طرف بر اهمیت کاهش تنش‌ها و جلوگیری از تشدید درگیری‌ها در منطقه تأکید کردند.

بن سلمان و نخست‌وزیر ایتالیا نیز در تماس تلفنی بر لزوم خویشتنداری و حل اختلافات از طریق راهکار‌های صلح‌آمیز تأکید کردند.

این گفت‌و‌گو‌ها در حالی انجام شد که تنش‌ها در منطقه پس از حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران و تشدید درگیری‌ها میان ایران و رژیم صهیونیستی افزایش یافته است.

کشور‌های منطقه و جامعه بین‌المللی در تلاش هستند تا از طریق دیپلماسی، راه‌حلی برای کاهش تنش‌ها و برقراری ثبات در منطقه بیابند.

جمهوری اسلامی ایران بار‌ها تأکید کرده است که در برابر هرگونه تجاوز، با قاطعیت پاسخ خواهد داد و پیروز نهایی این نبرد، جبهه مقاومت به رهبری ایران خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار