آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۷۱۲۶

تصویب طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم در مجلس

عضو هیئت‌رئیسه مجلس اعلام کرد طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم در مجلس تصویب شد.
تصویب طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم در مجلس

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، جلسه علنی مجلس شورای اسلامی صبح امروز (دوشنبه، دوم تیرماه) به ریاست محمدباقر قالیباف رئیس مجلس و با حضور ۲۵۷ نفر از نمایندگان برگزار شد.

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت‌رئیسه مجلس در پایان این نشست گفت: در این جلسه کلیات و جزئیات طرح تشدید مجازات همکاری‌کنندگان با دول خارجی متخاصم یا همان طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت ملی و منافع ملی با ۹ ماده به تصویب رسید.

نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در مجلس بیان کرد: طبق مصوبات مجلس در این طرح، هرگونه فعالیت اطلاعاتی، جاسوسی، اقدام عملی به نفع رژیم صهیونیستی یا دولت‌های متخاصم از جمله دولت آمریکا و سایر رژیم‌ها و هر یک از عوامل وابسته به آنها که برخلاف امنیت و منافع ملی کشور باشد، از مصادیق افساد فی‌الارض محسوب شده و مشمول مجازات مندرج در ماده ۲۸۶ قانون مجازات اسلامی می‌شود.

حجت‌الاسلام سلیمی اضافه کرد: همچنین همکاری و مساعدت با علم و آگاهی با دولت‌های متخاصم یا ساخت، متصل کردن قطعات، تامین، انتقال، معامله، حمل، نگهداری، وارد کردن به کشور یا به‌کارگیری هرگونه سلاح گرم، سرد، شیمیایی و غیرمتعارف اعم از سنتی یا نوین که قابلیت کشتار یا ایجاد رعب و وحشت باشد، مشمول مجازات مندرج در ماده ۲۸۶ قانون مجازات اسلامی می‌شود.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس اظهار کرد: کسانی که وجه، ملک، خودرو یا رمزارز دریافت کرده و از جاسوسان و وابستگان به شبکه‌های متخاصم، رژیم صهیونیستی و دولت‌های متخاصم هستند و علم به وابستگی به آنان دارند، نیز به مشمول اشد مجازات محکوم می‌شوند.

نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در مجلس تاکید کرد: طرح تشدید مجازات همکاری کنندگان با دول خارجی متخاصم دست نیرو‌ها را باز می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار