آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۱۳۳۱

پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد

رسانه‌های عبری زبان اعلام کردند، فردی ساکن شهر طوباس در کرانه باختری که در زمان جنگ ۱۲ روزه با ایران در چند پست شرایط وخیم تل‌آویو را در شبکه اجتماعی تشریح کرده بود، دستگیر شد.
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد، این فرد متهم است که در زمان جنگ با ایران، اوضاع (وخیم و بد) اسرائیل به ویژه تل‌آویو را در صفحه اجتماعی خود تشریح و (به زعم شان) باعث تضعیف روحیه اسرائیلی‌ها شده است.

اتهام اصلی این فرد نشر مطالب و پست‌هایی عنوان شده که در زمان جنگ با ایران، به زعم این رژیم، آسیب رساندن به اسرائیل را بازتاب می‌داده است.

یکی از پست‌های منتشر شده توسط این فرد که نام و هویتش اعلام نشده در پستی نوشت: تل‌آویو به شهر اشباح تبدیل خواهد شد.

این پست کافی بود تا پلیس و نیرو‌های ارتش اسرائیل محل حضورش را ردیابی کرده و به اتهام تحریک علیه اسرائیل و علیه ایتمار بن گویر وزیر امنیت داخلی در جریان جنگ با ایران دستگیر کنند.

یسرائیل هیوم تاکید کرد، این عملیات با هدایت سرویس اطلاعات ارتش که محل حضورش را ردیابی کرده بود، انجام گرفت و این فرد برای انجام بازجویی‌های بیشتر به نهاد‌های اطلاعاتی مربوطه در منطقه سامره (مرکز کرانه باختری) تحویل داده شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار