آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۱۵۰۹

موضع گیری رئیس جمهور برزیل درباره بریکس

رئیس جمهور برزیل در نشست تجاری بریکس در ریودوژانیرو گفت: بریکس قطبی است که اقتصاد‌های شکوفا و پویا را متحد می‌کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از روسیاالیوم، لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا، رئیس جمهور برزیل، ضمن تاکید بر اینکه کشور‌های بریکس رشد پویایی را نشان می‌دهند، خاطرنشان کرد که آنها به ستون اساسی تجارت چندقطبی تبدیل خواهند شد.

رئیس جمهور برزیل در نشست تجاری بریکس در ریودوژانیرو گفت: بریکس قطبی است که اقتصاد‌های شکوفا و پویا را متحد می‌کند.

او تأکید کرد که کشور‌های عضو بریکس می‌توانند از تخصص اقتصادی متقابل برای دستیابی به رشد پایدار بهره ببرند.

رئیس جمهور برزیل بیان کرد: کشور‌های در حال توسعه باید از اصول تجارت چندجانبه محافظت کنند و به دنبال اصلاحات در سیستم مالی بین‌المللی باشند.

لولا داسیلوا افزود که بریکس همچنان ضامن آینده‌ای امیدوارکننده برای اعضای خود است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار