آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۳۰۱۲

استاندار خراسان رضوی در بازدید از آرامگاه فردوسی: فعالیت شورای «احیای توس» از سر گرفته می‌شود

استاندار خراسان رضوی در بازدید از آرامگاه فردوسی، دستور فعالیت مجدد شورای «احیای توس» را صادر کرد.
استاندار خراسان رضوی در بازدید از آرامگاه فردوسی:
فعالیت شورای «احیای توس» از سر گرفته می‌شود

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، غلامحسین مظفری روز پنجشنبه با حضور در آرامگاه فردوسی که همزمان با بیست و نهمین سالگرد بازدید رهبر معظم انقلاب از این مجموعه بود، در جمع خبرنگاران گفت: یادداشت ایشان از این مجموعه نقشه راهی برای تمام مدیران در سطوح مختلف است.
 
وی یادآور شد: پس از این بازدید شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه‌ای مبنی بر تشکیل شورای احیای توس داشت که اقدام ارزشمند و بزرگی بود و جلساتی هم برگزار شد؛ اما این شورا به فراموشی سپرده شد.
 
این مقام اجرایی ادامه داد: وظیفه ما این است که برای احیای توس، اول این شورا را احیا کنیم و قدم‌های اولیه را برداریم و باید از هر ظرفیتی که در استان و کشور وجود دارد و حتی فردوسی دوستان خارج از ایران، همه کنار هم قرار گیرند و اقدامات بزرگ و ارزشمندی برای این منطقه انجام دهند.
 
ایجاد شهرداری منطقه تاریخی توس
 
استاندار خراسان رضوی گفت: احیای توس به معنای احیای منطقه تاریخی توس است و تنها شامل آرامگاه فردوسی نمی‌شود، لذا باید در گام اول با تشکیل شورای احیای توس، نشست‌هایی برگزار و طراحی انجام شود.
 
وی اضافه کرد: شاید یکی از اولویت‌های ما باید ایجاد شهرداری منطقه تاریخی توس باشد، شهرداری باید با نگاه فرهنگی و تاریخی و با این نگاه که اینجا یک منطقه معمولی نیست، اداره شود.
 
مظفری گفت: در این سرزمین علاوه بر فردوسی، شخصیت‌های بزرگ دیگری مانند «امام محمد غزالی» نیز آرمیده‌اند که امروز باید به آنان توجه کنیم، چون هرکدام سرمایه ارزشمندی برای کشور و حتی جامعه اسلام هستند.
 
وی با اشاره به ایجاد مجموعه‌های بزرگ از جمله باغ مفاخر تاکید کرد: بخشی از اراضی موجود در این منطقه باید تملک و آزاد شود تا اتفاقات بزرگ‌تری را رقم بزنیم.
 
این مقام اجرایی ادامه داد: حتی برای مدیریت مجموعه آرامگاه فردوسی و بسیاری از مجموعه‌های دیگر استان، باید از ظرفیت مردم و علاقه‌مندان به این مجموعه‌ها که هم توان مالی و هم توان فکری و مدیریتی دارند، استفاده کنیم.
 
مظفری گفت: تشکیل یک هیات امنای توانمند، بافکر و در عین حال علاقه‌مند به توسعه این مجموعه‌ها می‌تواند ظرفیت بسیار خوبی باشد.
 
وی اضافه کرد: تشکل‌های مردم‌نهاد، انجمن‌ها و هیات امنا‌ها می‌توانند باری از دولت به دوش بکشند و بهتر این مجموعه‌ها را اداره کنند و از لحاظ اقتصادی نیز می‌توانند مدیریت و فضای بانشاط‌تر و مناسب‌تری را فراهم کنند و دولت نظارت کلی را در این مجموعه‌ها داشته باشد.
 
او با اشاره به تعطیلی موزه‌ها و مجموعه‌های تاریخی از زمان حمله رژیم صهیونیستی به کشور، تقاضا کرد مجموعه آرامگاه فردوسی بازگشایی شود و مردم از این فضا استفاده کنند.
 
استاندار خراسان رضوی گفت: آرامگاه فردوسی مجموعه بسیار خوبی برای مردم است و بویژه در این روز‌ها مردم نیاز دارند به فضا‌هایی بروند که به نوعی با حضور در آن، حس وطن دوستی و غرور ملی پیدا می‌کنند و این مجموعه‌ها سرمایه عظیمی به شمار می‌رود.
 
 شورای احیای توس با هدف ساماندهی و احیای فرهنگی و تاریخی توس به ویژه آرامگاه فردوسی، در سال ۱۳۷۸ به تصمیم شورای انقلاب فرهنگی تاسیس شد، اما این شورا تاکنون غیرفعال بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار