
۶۰ طرح گردشگری در قم با ۱۲ هزار میلیارد ریال در حال ساخت است

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلاموالمسلمین عباسعلی باباگلزاده، سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم، در جلسه با رؤسای انجمنهای گردشگری استان قم با موضوع بررسی تأثیرات جنگ تحمیلی ۱۲روزه بر گردشگری، بیان کرد: حدود ۶۰ طرح گردشگری با سرمایهگذاری ۱۲ هزار میلیارد ریال در قم در حال ساخت است.
وی با اشاره به لزوم تسهیل در اجرای پروژهها افزود: تمام تلاش خود را به کار گرفتهایم تا این طرحها هرچه سریعتر به بهرهبرداری برسد و تأثیر آنها در توسعه اقتصادی و اشتغال استان مشهود شود.
باباگلزاده خاطرنشان کرد: اکنون ۶ طرح گردشگری با مجموع سرمایهگذاری یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال آماده افتتاح هستند که نقش مهمی در رونق اقتصادی و گردشگری استان خواهند داشت.
وی با اشاره به تأثیرات جنگ ۱۲روزه اخیر تأکید کرد: این جنگ آسیب جدی به گردشگری استان وارد کرد، اما با پایان درگیریها و بازگشت شرایط عادی، روند رشد گردشگری به حالت مطلوب بازمیگردد.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی استان قم تصریح کرد: ایران هیچگاه آغازگر جنگ نبوده، اما اگر جنگی بر کشور تحمیل شود، پاسخ آن مقتدرانه خواهد بود. ملت ایران نیز در برابر دشمن همواره متحد و هوشیار عمل کرده است.
وی ادامه داد: استان قم در ایام جنگ اخیر با مشارکت انجمنها و تشکلهای گردشگری، در ارائه تسهیلات اسکان به مردم پیشگام بود و از تلاش تمامی نهادهای همکار در این حوزه قدردانی میشود.
باباگلزاده با تأکید بر لزوم مشارکت حداکثری بخش خصوصی و انجمنهای گردشگری در توسعه این صنعت، گفت: رشد و پیشرفت گردشگری قم نیازمند همکاری و همافزایی همه فعالان این حوزه است.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ اخیر، بر لزوم ادامه راه آنان و ترویج فرهنگ ایثار در جامعه تأکید کرد و از برنامهریزی وزارتخانه برای حمایت بیشتر از بخش خصوصی در شرایط جدید خبر داد.
سرپرست میراثفرهنگی استان قم افزود: در راستای تحقق اهداف شهدا، خدمت به مردم در چارچوب قانون وظیفهای جدی است و باید با تمام توان در مسیر رضایت عمومی گام برداشت.
وی با اشاره به ظرفیتهای گردشگری زیارت استان قم اظهار کرد: وجود بارگاه حضرت معصومه (س)، مسجد مقدس جمکران، آستان حضرت موسی مبرقع (ع) و سایر امامزادگان، قم را به یکی از قطبهای زیارتی کشور تبدیل کرده است.
باباگلزاده همچنین از جاذبههایی، چون مسجد جامع، بازار تاریخی قم، تیمچه و سرای ملاحسین، مدرسههای تاریخی، خانه ملاصدرا و دیگر اماکن فرهنگی نام برد و بر معرفی بهتر این ظرفیتها به گردشگران داخلی و خارجی تأکید کرد.