آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۵۷۶۴

تاکتیک تل‌آویو برای ادامه مداخله در سوریه

وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی از مداخله بیشتر در امور داخلی سوریه در چهارچوب ارسال بسته کمک‌های بشردوستانه برای اقلیت دروزی این کشور خبر داده است.
تاکتیک تل‌آویو برای ادامه مداخله در سوریه

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در پی تحولات اخیر سوریه و درگیری میان نیرو‌های حکومت انتقالی این کشور به رهبری احمد الشرع با اقلیت دروزی ساکن استان سویدا در جنوب سوریه، رژیم صهیونیستی ارائه کمک‌های بشردوستانه را بهانه‌ای برای با مداخله و نقش‌آفرینی بیشتر در این تنش قرار داده است.

بر اساس اعلام وزارت امور خارجه اسرائیل، این کمک‌ها با دستور مستقیم گیدعون ساعر، وزیر امور خارجه این رژیم و با بودجه‌ای بالغ بر ۲ میلیون شِکِل (۶۰۰ هزار دلار) تامین شده است. محموله ارسالی شامل بسته‌های غذایی، تجهیزات پزشکی، جعبه‌های کمک‌های اولیه و دارو می‌باشد که به‌طور هدفمند به مناطق آسیب‌دیده و دروزی‌نشین سویداء ارسال خواهد شد.

پیش از این در ماه مارس ۲۰۲۵ نیز وزارت خارجه رژیم صهیونیستی ارسال بسته‌های کمک برای دروزیان سوریه را تصویب کرده بود. رژیم صهیونیستی در پی سقوط حکومت بشار اسد در دسامبر ۲۰۲۴ مداخله در سه محور کلی حمله به پایگاه‌های استراتژیک ارتش سوریه، اشغال مناطقی بیشتر در حاشیه جولان اشغالی و نیز ارتباط‌گیری با اقلیت‌های دروزی و کرد‌ها در این کشور به منظور جلوگیری از تحکیم سلطه حکومت مرکزی در دستور کار تل‌آویو قرار گرفته است.

به نظر می‌رسد رژیم صهیونیستی قصد دارد ضریب نفوذ حکومت مرکزی سوریه بر مناطق جنوبی را به حداقل ممکن برسند تا با دولت مرکزی دمشق به ریاست احمد الشرع بر سر منطقه سویدا در جنوب به نوعی توافق برای خودمختاری نسبی برسد.

رژیم صهیونیستی اخیرا نسبت به وضعیت پرونده کرد‌ها در سوری نیز حساسیت زیادی نشان داده و انتظار می‌رود برای جلوگیری از بروز آرامش و حاکمیت یکپارچه، از برخی جریان‌های تجزیه طلب کرد در سوریه نیز حمایت به عمل آورد. این در شرایطی است که در روز‌های اخیر همزمان با بحران استان سویدا در جنوب سوریه بار دیگر میان کرد‌ها و حکومت احمد الشرع نیز در مورد اداره مناطق شمال شرقی این کشور اختلافاتی به وجود آمده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار