آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۶۵۶۴

رئیس‌جمهور کلمبیا: غزه آزمایش انسانیت است + فیلم

گوستاوو پترو، رئیس‌جمهور کلمبیا، در اظهاراتی جنجالی با انتقاد از عملکرد قدرت‌های جهانی در قبال تحولات غزه، این منطقه را «آزمایش انسانیت» نامید و تأکید کرد که سیاست‌های بربرمنشانه کنونی، ایده چندجانبه‌گرایی و دموکراسی جهانی را تهدید می‌کند.
رئیس‌جمهور کلمبیا: غزه آزمایش انسانیت است + فیلم

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، گوستاوو پترو، رئیس‌جمهور کلمبیا، در مصاحبه‌ای با شبکه سی‌ان‌ان با اشاره به وضعیت غزه گفت: «غزه به سادگی یک آزمایش از سوی ثروتمندان بزرگ است که می‌خواهند به دنیا نشان دهند چگونه باید به یک شورش انسانی پاسخ داد.»

وی با انتقاد از سیاست‌های نظامی قدرت‌های جهانی افزود: «آن‌ها قصد دارند همه ما را بمباران کنند، حداقل کسانی که در جنوب هستیم، اما در نهایت خودشان را با سلاح‌های خارجی بمباران خواهند کرد.»

پترو با تأکید بر تهدیدات ناشی از نگاه جنگ‌طلبانه برخی کشور‌ها تصریح کرد: «این دیدگاه بربریت، چندجانبه‌گرایی را از بین می‌برد و ایده دموکراسی جهانی را نابود می‌کند.»

وی همچنین از بی‌توجهی آمریکا به گفت‌و‌گو با کشور‌های آمریکای لاتین گلایه کرد و گفت: «من خواستار برگزاری یک جلسه با دولت ایالات‌متحده شدم، اما هیچ پاسخی حتی به‌صورت کتبی دریافت نکردم، چون آنها نمی‌خواهند با آمریکای لاتین ملاقات کنند.»

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار