آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۶۹۰۰

حاشیه نشینی در کرمان مجددا خبرساز شد / فعالیت کارگروه فراقوه‌ای

رئیس کل دادگستری استان کرمان بر لزوم فعالیت جدی کارگروه ساماندهی حاشیه نشینی تاکید کرد و گفت: مبارزه با زمین خواری باید براساس قانون و با قاطعیت دنبال شود و این امر منافاتی با استیفای حقوق قانونی مردم ندارد.
حاشیه نشینی در کرمان مجددا خبرساز شد / فعالیت کارگروه فراقوه‌ای

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان کرمان، حجت الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان در نشست شورای حفظ حقوق بیت المال استان کرمان افزود: در رابطه با اراضی موسوم به فدک و سایر نقاط حاشیه‌ای در شهر کرمان باید برنامه ریزی عملی به منظور ساماندهی، توانمندسازی ومقابله صورت گیرد و در این مسیر باید به نحوی اقدام شود که اگر در مواردی که حقی برای مردم ایجاد شده است، کمک کنیم تا حق آنها نیز استیفاء شود.

وی خاطرنشان کرد: واقعیت این است که تصمیمات برخی مقامات مسئول در گذشته منجر به شکل گیری تخلفاتی شده است که ضمن بررسی و برخورد با این موارد؛ باید به نحوی اقدام شود که روند موجود اصلاح شده و وضعیت مناطق حاشیه‌ای در شهر کرمان ساماندهی شود.

پیگیری سازمان‌های نظارتی

حمیدی حرکت براساس مُر قانون را اصلی مهم و اساسی برشمرد و تاکید کرد: در هیچ یک از روند‌های ساماندهی، توانمندسازی و مقابله نبایدبه شکلی اقدام شود که ضوابط و مقررات قانونی زیر پا گذاشته شود.

وی تصریح کرد: اقدامات مورد نظر به منظور ساماندهی نقاط حاشیه نشین باید با پیگیری سازمان‌های نظارتی از جمله سازمان بازرسی و اداره کل اطلاعات استان دنبال شود.

مطالبه گری دستگاه قضائی 

سپس معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان نیز گفت: ساماندهی مناطق حاشیه‌ای شهر جزء وظایف دولت و دستگاه‌های اجرایی است و دستگاه قضائی نیز بار‌ها در این زمینه مطالبه گری داشته است.

سید مهدی قویدل با اشاره به این مطلب که کارگروه فراقوه‌ای در زمینه مقابله با حاشیه نشینی نیز در استان کرمان وجود داشته است، تصریح کرد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان با همکاری دادستان در یک بازه زمانی مشخص و از باب مطالبه گری و جبران قصور برخی از دستگاه‌ها به منظور ساماندهی حاشیه نشینی ورود کرد و اقدامات بسیار خوبی نیز به انجام رسید، اما در پی اعلام دستگاه‌های اجرایی مبنی بر پیگیری این امر در کارگروه فراقوه‌ای و سایر واحد‌های مربوطه، از تداوم این اقدام جلوگیری شد.

وی خاطرنشان کرد: در نشست‌های تخصصی با دستگاه‌های اجرایی نیز مقرر شده بود که بر مبنای سه راهبرد ساماندهی، توانمندسازی و صیانت در زمینه مقابله با زمین خواری و حاشیه نشینی و ساماندهی این مسائل اقدام شود که به نظر می‌رسد این مهم، مغفول مانده است.

قویدل مسئولیت ساماندهی، برخورد، توانمندسازی و صیانت را از وظایف رده‌های تخصصی در استانداری با همکاری دادگستری استان برشمرد و تاکید کرد: موضوع حاشیه نشینی و مبارزه با زمین خواری باید به صورت جدی در استانداری در قالب کارگروه ویژه و با استفاده از ظرفیت همه دستگاه‌ها به ویژه سامانه پنجره مدیریت واحد زمین پیگیری شود، زیرا این موضوع روز به روز در حال گسترش است. 
 
در ادامه رضا طالبی زاده، معاون قضائی دادگستری کل استان کرمان نیز در سخنانی گفت: ورود دستگاه‌های اجرایی مرتبط به منظور ساماندهی حاشیه نشین باید بر اساس قانون انجام شود، زیرا در قانون، تمامی جوانب این موضوع مشخص شده است.

سخنان معاون استاندار

سپس معاون امور عمرانی استانداری کرمان نیز گفت: یکسری مناطق در اطراف شهر شکل گرفته است و دستگاه‌های متولی در زمان بروز این اقدام، از این کار جلوگیری نکرده‌اند و در حال حاضر افرادی خواسته و یا ناخواسته در این اراضی ساکن هستند و از آنجا که رویکرد‌های متفاوتی در این زمینه مطرح است؛ بایستی با همه اعضا به یک جمع بندی برسیم که با اصل این موضوع چگونه باید برخورد شود؟ 

سید مصطفی آیت اللهی موسوی افزود: بر مبنای مصوبه شورای حفظ حقوق بیت المال استان کرمان، ساماندهی مناطق حاشیه‌ای شهر‌ها و روستا‌ها در دستور کار قرار می‌گیرد.

همچنین خنجری فرماندار کرمان نیز در سخنانی گفت: حاشیه شهر کرمان در حال افزایش است و نیاز به ساماندهی فوری دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار