آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۷۴۳۸
«اولین های» جنگ ۱۲ روزه از زبان رئیس قوه قضاییه؛

کدام دسته از افراد طی جنگ دوازده روزه دستگیر شدند؟ / خیلی از زندانی‌ها هنگام بمباران می‌توانستند فرار کنند، اما نرفتند + فیلم

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه، به دسته‌هایی از افرادی که طی جنگ دوازده روزه دستگیر شدند اشاره کرد و گفت که برخی از این افراد به دلیل مشکوک بودن دستگیر شده و برخی دیگر پس از بررسی آزاد شدند. وی همچنین تأکید کرد که بسیاری از زندانیان در حین بمباران قادر به فرار بودند، اما از فرار خودداری کردند و در کنار سایر زندانیان باقی ماندند.

کدام دسته از افراد طی جنگ دوازده روزه دستگیر شدند؟ / خیلی از زندانی‌ها هنگام بمباران می‌توانستند فرار کنند، اما نرفتند + فیلم

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه در گفتگوی ویژه خبری در خصوص حمله اخیر رژیم صهیونیستی به زندان اوین اظهار داشت: «هدف اسرائیل از این حملات غائله‌آفرینی از درون و بیرون زندان بود.» وی افزود که رژیم صهیونیستی در طول تاریخ خود جنایات فراوانی مرتکب شده است و همچنان در پی ایجاد ناامنی و بی‌ثباتی در کشورهای منطقه به ویژه ایران است.

رئیس قوه قضائیه همچنین با اشاره به شجاعت و اقدامات بزرگ مردم ایران در مواجهه با تهدیدات، گفت: «مردم ایران در جنگ‌ها با انجام کارهای بزرگ، توانسته‌اند به خوبی از منافع و امنیت کشور دفاع کنند.»

 

کد ویدیو

 

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین اژه‌ای، درباره حمله اخیر رژیم صهیونیستی به زندان اوین اظهار داشت: «خیلی از زندانیان هنگام بمباران می‌توانستند فرار کنند، اما نرفتند. آنها در شرایط بحرانی با نظم و همکاری، به جای فرار، در کنار دیگران ایستادند و کمک‌های بزرگی انجام دادند.»

وی افزود: «رژیم صهیونیستی تصور می‌کرد که با حمله به زندان، خانواده‌ها و زندانیان آشوب به پا خواهند کرد، اما این پیش‌بینی نادرست بود. زندانیان نه تنها از فرار خودداری کردند بلکه خودشان در بازسازی و کمک به امدادرسانی نقش داشتند.»

رئیس قوه قضائیه همچنین اشاره کرد که ترتیبی داده شد تا زندانیان با خانواده‌هایشان تماس بگیرند و از وضعیت خود اطلاع دهند. 

 

کد ویدیو

 

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین اژه‌ای، به تشریح اتفاقات پس از حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین پرداخت و اظهار داشت: «زندانیان پس از حملات به زندان اوین و تهدید حملات بعدی، از خطر حملات به‌طور عادی با اتوبوس‌های معمولی به مکان‌های دیگر منتقل شدند.»

وی افزود: «زندانیان نه تنها در این بحران کمک‌های بسیاری کردند بلکه تجاوزات را به‌شدت محکوم کرده و در این شرایط سخت همبستگی و همدلی خود را نشان دادند.» اژه‌ای همچنین با اشاره به یکپارچگی ایران در شرایط جنگی، تأکید کرد که مردم و زندانیان در کنار هم برای حفظ امنیت کشور و مقابله با تهدیدات خارجی همکاری کردند.

 
 
کد ویدیو
 

رئیس قوه قضائیه، درباره وضعیت دستگیرشدگان اخیر اظهار داشت: «افرادی که دستگیر شده‌اند، چند دسته‌اند. دسته‌ای از آنها به دلیل مشکوک بودن به مرز رسیدند و بسیاری از آنها آزاد شدند.»

وی افزود: «برخی از دستگیرشدگان با وثیقه آزاد شده‌اند، اما برخی دیگر به دلیل شدت جرمشان مجازات‌های سنگینی از جمله سلب حیات یا محارب خواهند داشت.» اژه‌ای همچنین اشاره کرد که برخی از دستگیرشدگان باید تخلیه شوند و شرکای آنان شناسایی و برخورد قانونی با آنها انجام خواهد شد.

 
کد ویدیو
 
 

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین اژه‌ای، به موضوع حملات اخیر علیه سران قوا اشاره کرد و گفت: «همانطور که در دوران جنگ و در زمان وقوع این اتفاقات، بعد از آن هم همه به جلسات خود ادامه دادند و کشور هیچ‌گاه فلج نشد.»

وی با تأکید بر بی‌فکری دشمنان افزود: «دشمنان ما از جهالت خود نمی‌آموزند. آنها ۴۶ سال است که شاهد استقامت مردم و مسئولان بوده‌اند، اما همچنان از اشتباهات گذشته خود درس نمی‌گیرند.» رئیس قوه قضائیه همچنین به سوالی مبنی بر اینکه آیا کشور فلج می‌شد اگر سران قوا مورد هدف قرار می‌گرفتند، پاسخ داد: «گیرم که در آن روز سران قوا مورد هدف قرار می‌گرفتند، فکر می‌کنید آیا کشور فلج می‌شد؟»

 

کد ویدیو
 
 
 رئیس قوه قضائیه، درباره حمله دشمن به جلسه سران قوا گفت: «جانشینان شهدا بلافاصله پس از این حمله کارشان را به بهترین نحو شروع کردند.» وی همچنین افزود: «برخی اولویت‌های کشور در طول جنگ و پس از آن جابجا شد تا کشور همچنان در مسیر پیشرفت قرار گیرد.»
 
کد ویدیو
 
 
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین اژه‌ای، بیان کرد: «در جنگ اخیر برای مردم عیان شد که نقش رهبری طی این ۴۶ سال در زمان بحران چگونه بوده است.»
 
 وی افزود: «دو عامل مهم در جنگ داشتیم، یک نقش ولی فقیه و دوم انسجام مردم.»
 
 
کد ویدیو
 
 

رئیس قوه قضائیه، اظهار داشت: «بعد از حرف رئیس‌جمهور آمریکا، ایران ضربه آخر را زد.» وی همچنین با تأکید بر منطق جنگ ایران، افزود: «منطق ایران در جنگ عقلا پسند بود.»

رئیس قوه قضائیه در ادامه به سوالاتی درباره درخواست آتش‌بس و نقش آمریکا در جنگ اشاره کرد و گفت: «کی درخواست آتش‌بس کرد؟ چرا آمریکا مستقیماً وارد جنگ شد؟» اژه‌ای تأکید کرد که ایران با منطق عقلانی و قدرتی استوار در این جنگ عمل کرده و ضربه نهایی را وارد کرد.

 

کد ویدیو
 
 

غلامحسین اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه، درباره جنگ ۱۲ روزه اخیر و تحولات آن اظهار داشت: «اولین بار بود که اسرائیل این‌قدر ضربه از ایران خورد.» وی افزود: «همچنین برای اولین بار بود که آمریکا برای نجات اسرائیل خود وارد جنگ شد.»

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: «و همچنین برای اولین بار بود که ایران مقابل آمریکا و اسرائیل همزمان ایستاد و این نشان از قدرت و تصمیم قاطع ایران در دفاع از منافع خود دارد.»

 

کد ویدیو
 
 

 رئیس قوه قضائیه، به اهمیت سعه صدر مسئولان اشاره کرد و گفت: «نباید به محض شنیدن حرف مخالف، به سینه‌اش بزنیم.» وی تأکید کرد که مسئولان باید سعه صدر خود را بالا ببرند و به گفتگو و تبادل نظر اهمیت دهند.

رئیس قوه قضائیه افزود: «باید گفتگو کنیم، حتی اگر به نقطه مشترک هم نرسیم، اشکال ندارد. مهم این است که بر اساس منافع ملی کشور عمل کنیم و در جهت منافع مردم گام برداریم.»

 

کد ویدیو
 
 

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین اژه‌ای، اظهار داشت: «من اعتراف می‌کنم که ما تا رسیدن به نقطه مطلوب در زمینه مبارزه با فساد فاصله داریم.» وی افزود: «رهبر انقلاب از سال ۷۰ تا کنون بر مبارزه با فساد تأکید دارند و این مسئله همچنان یکی از اولویت‌های اصلی کشور است.»

رئیس قوه قضائیه همچنین تصریح کرد: «فساد با خطا و اشتباه فرق می‌کند و باید به این تفاوت توجه ویژه‌ای داشت.» اژه‌ای در ادامه گفت: «کسی که از فساد پشیمان است با کسی که دوباره فساد می‌کند، فرق دارد و باید در برخورد با هر دو دسته اقدامات متفاوتی اتخاذ شود.»

 
کد ویدیو
 
 
 

رئیس قوه قضائیه، با بیان اینکه آینده کشور با توجه به رهبری، مردم و ظرفیت‌هایی که داریم، بسیار روشن است، گفت: «پیروزی در نهایت از آن ملت ایران خواهد بود و دشمنان کشور در این مسیر خاری نصیب خواهند شد.»

رئیس قوه قضائیه همچنین به نقش وحدت و انسجام ملی در تحقق این آینده روشن اشاره کرد و افزود: «خود این وحدت و انسجام کار خداست که دل‌ها را به هم نزدیک می‌کند و باعث تقویت کشور در برابر تهدیدات می‌شود.»

 
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار