
شهید غیبپرور انقلابی خستگیناپذیر و یار صدیق ولایت بود

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مراسم بزرگداشت سردار شهید حاج غلامحسین غیبپرور، جانشین فرمانده کل سپاه در قرارگاه مرکزی امام علی(ع) و فرمانده سابق سازمان بسیج مستضعفین و سپاه فجر استان فارس، با حضور سردار جمالی جانشین فرمانده سپاه فجر فارس و پرشور مردم ولایتمدار، انقلابی و شهیدپرور شهرستان ارسنجان، در مصلی نماز جمعه این شهرستان برگزار شد.
سردار جمالی در این مراسم، ضمن تسلیت به مناسبت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) و شهادت سردار غیبپرور، با بیان اینکه هیچگاه تصور نمیکردم بخواهیم در وصف این سردار رشید اسلام صحبت کنم، اظهار داشت: سپاه، مجموعهای بزرگ با رسالتی سترگ است و شاید بزرگترین مؤلفه قدرت سپاه، فرماندهان عزیزی مانند سردار غیبپرور است که به حول و قوه الهی از بدو تأسیس سپاه تا امروز، وجود این اشخاص مایه برکت و مباهات برای نظام اسلامی بوده است.
وی با اشاره به ظرفیتهای بیشمار فارس، پانزده هزار شهید و سرداران سرافرازی همچون سردار غیبپرور را مایه فخر نه تنها استان فارس، بلکه کشور عزیزمان و سپاه با عظمت دانست و تصریح کرد: سردار غیبپرور شخصیتی ذوابعاد، همچون فرماندهان و رفقای عزیزش سرلشکر باقری، سردار پاکپور و حاج قاسم سلیمانی داشت.
وی با بیان اینکه افتخار داشته است یازده سال به صورت مستقیم سرباز شهید غیبپرور باشد و نزدیک به بیست سال این بزرگمرد را از نزدیک بشناسد، به ابعاد معنوی و شخصیتی او پرداخت و گفت: سردار، بندهای با تقوا بود، اهل حلال و حرام خدا، اهل ذکر و توسل بود و در موضوعات شخصی و سازمانی دقت زیادی در رعایت مسائل شرعی داشت و انسانی متقی، پارسا و اهل ذکر بود. وی همچنین به عادات روزانه سردار از جمله تلاوت سوره واقعه در شبها و زیارت عاشورا در روزها اشاره کرد.
سردار جمالی به تفقد مقام معظم رهبری از سردار غیبپرور اشاره کرد و گفت: سردار غیبپرور، چهرهای انقلابی و مبارزی خستگیناپذیر بود که قبل از انقلاب نیز در دوران طاغوت ستمشاهی، از مبارزان انقلابی بوده و پای منبر بزرگانی، چون شهید آیتالله دستغیب و آیتالله محلاتی مینشست و ارادت خاصی به علما داشت.
جانشین فرمانده سپاه فجر با بیان اینکه سردار غیبپرور با همه وجود به شهدا عشق میورزید و همواره یاد شهدا را زنده نگه میداشت، شجاعت او را در ابعاد مختلف، از جمله در عرصه جنگ، موضعگیریهای سیاسی و دفاع از ولایت بیبدیل توصیف کرد.
وی تأکید کرد: او اهل محافظهکاری نبود و هر جایی که احساس میکرد باید ورود کند، موضعگیری کند، سر سوزنی حسابوکتاب نمیکرد و در شرایط غبارآلود جامعه اولین کسی که در مقابل فتنهگران سینه سپر میکرد سردار غیبپرور بود.
سردار جمالی همچنین سردار غیبپرور را تحولگرا و اهل کارهای نو دانست و گفت: هیچگاه در مسائل کاری به روزمرگی نیفتاد و دنبال ایجاد شور، نشاط، حرکت و جهش در مجموعه تحت امر خود بود.
وی در ادامه به مهربانی سردار شهید فارس اشاره کرد و گفت: سردار فوقالعاده مهربان بودند؛ "اشداء علی الکفار، رحماء بینهم". روبروی منافقین، دشمنان، کسانی که عنادی با نظام داشتند، سختگیرانه، قاطعانه و مردانه میایستاد. ولی وقتی به یک بچه شهید میرسید، زانوی ادب به زمین میزد. اگر شخصی نیازمندی مطالبهای از سردار میکرد، در رفع حاجت از آن شخص کوتاهی نمیکرد.
سردار جمالی به تشریح سوابق درخشان و ابعاد شخصیتی سردار شهید حاج غلامحسین غیبپرور پرداخت و ایشان را یک فرمانده بینظیر در دوران دفاع مقدس، محور مقاومت در سوریه و همچنین در مدیریت جنگ 12 روزه توصیف کرد و گفت: سردار غیبپرور علاوه بر خدمات ارزنده در دوران دفاع مقدس و فرماندهی لشکر 25 کربلا و لشکر 19 فجر، در معاونتهای نیروی زمینی سپاه و پس از آن در سپاه فجر فارس و قرارگاه امام حسین (ع) به عنوان جانشین شهید همدانی در سوریه و در نهایت به عنوان جانشین فرمانده کل سپاه در قرارگاه امام علی (ع) خدمت کرد.
وی تأکید کرد: سردار غیبپرور در تمامی مسئولیتهای خود، خوش درخشید و آخرین مسئولیت وی نیز که منجر به شهادتش شد، جانشینی فرمانده کل سپاه در قرارگاه امام علی (ع) بود.
جانشین فرمانده سپاه فجر فارس، با اشاره به حضور بینظیر سردار شهید در جنگ 12 روزه، خاطرنشان کرد: اولین کسی که بعد از شهادت سردار سلامی، خودش را بالای سر شهید رساند، سردار غیب پرور بود و فردای همان روز، در ساعات اولیه جنگ، اولین جلسه را با کل کشور برگزار کرد و مدیریت اصلی جنگ 12 روزه را بر عهده داشت.
وی با بیان اینکه دشمنان با هدف سقوط جمهوری اسلامی، تجزیه ایران و از بین بردن حرم اهل بیت (ع) وارد جنگ شده بودند، تأکید کرد: این نبرد، صفآرایی تمام کفر در برابر اسلام بود.
سردار جمالی از دیگر اقدامات ماندگار سردار غیبپرور را بنیانگذاری موکب حضرت احمد بن موسی (ع) در کربلا دانست و افزود: این موکب امروز به عنوان یکی از بزرگترین مواکب، روزانه پذیرای 5 تا 7 هزار زائر است.
جمالی در پایان، شهادت را مزد جهاد مجاهد فی سبیل الله دانست و گفت: کسی که نزدیک نیم قرن مجاهدت کرده، باید شهید شود، مزدش را باید بگیرد. سردار غیبپرور با پیوستن به شهدا، به رفقای شهید خود ملحق شد.