آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۱۸۱۹

تصویربرداری از یک قلاده پلنگ در ارتفاعات فیروزکوه

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از ثبت تصویری از یک قلاده پلنگ در ارتفاعات شهرستان فیروزکوه خبر داد و گفت: این تصویر توسط دوربین تله‌ای نصب شده توسط محیط بان ثبت شده است.
تصویربرداری از یک قلاده پلنگ در ارتفاعات فیروزکوه

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسن عباس نژاد مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از ثبت تصویری از یک قلاده پلنگ در ارتفاعات شهرستان فیروزکوه خبر داد و بیان داشت: با اجرای طرح‌های احیا و بازسازی آبشخور‌ها در ارتفاعات مرتفع منطقه، شرایط مناسب‌تری برای زیست گونه‌های جانوری از جمله پلنگ فراهم شده و این امر نقش مؤثری در ماندگاری آنها دارد.

وی با اشاره به تکرار مشاهدات از این گونه در سال‌های اخیر اظهار کرد: پیش از این نیز در جریان گشت و پایش‌های محیط‌بانان، بار‌ها حضور پلنگ در مناطق تحت مدیریت شهرستان فیروزکوه به ثبت رسیده است که نشانه‌ای از پایداری جمعیت و سلامت اکوسیستم منطقه است.

عباس نژاد در پایان بر ضرورت حفظ امنیت زیستگاه‌های طبیعی و حمایت از گونه‌های در معرض تهدید مانند پلنگ ایرانی تأکید کرد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده گونه‌های حیات وحش، موضوع را به نزدیک‌ترین اداره محیط زیست اطلاع دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار