آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۵۷۶۹

نیویورک تایمز: اروپا نگران تکرار صحنه برخورد «ترامپ» با «زلنسکی» است

در آستانه دیدار زلنسکی با ترامپ یک روزنامه آمریکایی به نگرانی کشور‌های اروپایی نسبت به تکرار شدن صحنه برخورد نامطلوب رئیس جمهور آمریکا با همتای اوکراینی خود اشاره کرد.
نیویورک تایمز: اروپا نگران تکرار صحنه برخورد «ترامپ» با «زلنسکی» است

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از روسیا الیوم، روزنامه نیویورک تایمز گزارش داد که بزرگترین نگرانی اتحادیه اروپا تکرار صحنه برخورد ناخوشایند دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین طی ماه فوریه است.

وال استریت ژورنال نیز گزارش داد که اتحادیه اروپا پیش بینی می‌کند ترامپ برای پذیرش شروط روسیه به زلنسکی فشار آورد.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین دقایقی قبل در بدو ورود به واشنگتن به منظور دیدار با دونالد ترامپ، همتای آمریکایی‌اش به همراه سران اروپایی، خواستار صلح پایدار شد.

زلنسکی به محض ورود به واشنگتن در آستانه این دیدار سرنوشت‌ساز، در شبکه مجازی نوشت: همه ما مشتاق پایان بخشیدن فوری و قابل اطمینان به این جنگ هستیم.

رئیس جمهور اوکراین قرار است به همراه جمعی از رهبران اروپایی از جمله رئیس کمیسیون اروپا با ترامپ دیدار و گفت‌و‌گو کند. این دیدار درست بعد از ملاقات ترامپ و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در آلاسکا انجام خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار