
گفتوگوی زلنسکی و دبیرکل ناتو در کییف درباره تضمینهای امنیتی
ولادیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین، در دیدار با ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو در کییف، بر لزوم ارائه تضمینهای امنیتی قوی برای اوکراین تأکید کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، ولادیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین، در دیدار با ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو در کییف، بر لزوم ارائه تضمینهای امنیتی قوی برای اوکراین تأکید کرد و خواستار حمایت بیشتر این ائتلاف در برابر تهدیدات روسیه شد.
زلنسکی در این دیدار، دونالد ترامپ را «تنها فردی که میتواند پوتین را متوقف کند» خواند و ضمن اشاره به آمادگی ترکیه برای تأمین امنیت دریایی اوکراین، نسبت به توانایی اروپا برای مقابله با روسیه بدون حضور آمریکا ابراز تردید کرد.
مارک روته، نخستوزیر هلند و دبیرکل آینده ناتو، نیز بر تعهد ناتو برای کمک به تأمین امنیت و آینده اوکراین تأکید کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.