آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۷۷۸۷

زیردریایی هسته‌ای علیه کارتل های مواد مخدر؟!

دونالد ترامپ دستور استقرار یک زیردریایی هسته‌ای تهاجمی و اعزام هزاران تفنگدار دریایی و ناوشکن‌های جنگی علیه «نارکوتروریست‌ها» در آمریکای لاتین و حوزه کارائیب را صادر کرده است.

زیردریایی هسته‌ای علیه کارتل های مواد مخدر؟!

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از CNN و CBS: دونالد ترامپ دستور داده یک زیردریایی تهاجمی هسته‌ای در چارچوب عملیات علیه «نارکوتروریست‌ها» در آمریکای لاتین و حوزه کارائیب مستقر شود.

وزارت دفاع آمریکا همچنین در حال اعزام بیش از ۴ هزار تفنگدار دریایی مارینز به همراه چندین ناوشکن جنگی به منطقه است.

مقامات پنتاگون این عملیات را بخشی از استراتژی جدید مقابله با تهدیدات فرامرزی کارتل‌های مواد مخدر توصیف کرده‌اند.

تصاویر مربوط به زیردریایی هسته‌ای موردنظر نیز پیش‌تر در سال ۲۰۲۴ از سوی شبکه CBS منتشر شده بود.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار